Haga julemarked

Juleshopping i Sverige – til en god kurs

Sverige | 2 kommentarer

Gekås, outlets, Nordstan eller hyggeshopping i Haga? Sverige byder på masser af lækker shopping op til jul. Og kursen er stadig utrolig favorabel set med danske øjne, så der er penge at spare, hvis du køber ind til jul i Sverige.

Topbillede Haga julemarked. Foto: Frida Winter / Göteborg & Co.

Læs om de forskellige muligheder her:

Lavprisvarehuset Gekås Ullared

Besøg Skandinaviens største lavprisvarehus op til jul. Her finder du et stort udvalg af alt til hjemmet, hobbies m.m. Du kan med garanti finde nogle gode og billige julegaver her – og er varehuset ikke nok til at stille din shoppelyst, er der flere butikker med tøj, sko og elektronik i gå-afstand fra varehuset.

Varehuset ligger 100 km fra Göteborg eller 70 km fra Halmstad, så tag bilen med og køb ind til julens fester i Gekås Ullared.

 

Julestemning i Sverige

Køb julegaverne til en god kurs og gode priser i Lavprisvarehuset Gekås Ullared.

 

Nordstan: Shoppingcentret i hjertet af Göteborg

I indkøbscentret Nordstan står julen også for døren, og lige her i centrum af Göteborg kan du nemt få din shoppelyst styret. Der er masser af spændende butikker og caféer i centret.

Du behøver ikke medbringe din bil, hvis du sejler til Göteborg, for du kommer let dertil til fods eller med sporvogn 3, 9 eller 11 direkte fra Stena-terminalen – men husk, at du selv skal slæbe dine indkøb om bord 🙂

 

Julemarked i Göteborg

Julehygge i Göteborg. Foto: Dino Soldin / Göteborg & Co.

 

Mode hos Hede Fashion Outlet

Find julegaverne til dem, du holder af hos Hede Fashion Outlet ved Kungsbacka. Måske der endda kan blive råd til en gave til dig selv også, når nu kursen er så dejlig lav? 🙂

Fordelt på 60 butikker finder du mere end 150 af de mest populære skandinaviske og internationale modebrands til outletpriser, hvor du kan spare op til 70%!

Hede Fashion Outlet ligger ved Kungsbacka, 26 km fra Göteborg eller 117 km fra Halmstad.

 

Julestemning og shopping

Juleshopping til en god kurs i Sverige

 

Juleshopping i Göteborg

Er du mere til vintage, second hand eller små butikker med atmosfære og hygge, når du skal gøre dine juleindkøb, er der masser at komme efter i Göteborg. Nyd stemningen i Haga, eller find gaverne i Kungsgatan, på Avenyn, Victoriapassagen, Östra Lärmgatan eller Vallgatan.

 

Jul i Victoriapassagen, Göteborg

Tag på hyggetur med veninden til shopping i Göteborg. Foto: Frida Winter / Göteborg & Co.

 

Bordershop om bord: Køb ind til julehyggen

Julen er hjerternes fest, men det gør jo ikke noget, at der også er lidt til den søde tand. I vores butikker om bord finder du gode tilbud, og du kan spare penge på f.eks. slik og chokolade – men du kan også finde gode priser på parfume, legetøj eller andre fristende gaveidéer til dem, du holder af..

Shopping om bord

Parfume, make-up, cremer, slik og chokolade. Der er gode priser på alt det gode om bord.


 • Kirsten lomborg says:

  Min datter og jeg,jeg er i kørestol, så en tur fra helgsingør til Malmø. Er der indkøbsmuligheder der ?

  • Maja says:

   Hej Kirsten.
   Mange tak for din besked. Hos Stena Line har vi færger fra Frederikshavn til Göteborg eller fra Grenaa til Varberg, så vi beskæftiger os primært med oplevelser og seværdigheder, som ligger i umiddelbar nærhed af disse destinationer, derfor har jeg ikke så megen viden om, hvad der foregår i Malmø. Men jeg er helt sikker på, at Google har en masse bud på indkøbsmuligheder i Malmø, hvis du prøver at søge. jeg ønsker jer en rigtig god tur.
   Mvh. Maja / Stena Line.