MiniCruise fra Kiel til Göteborg

MiniCruise fra Kiel til Göteborg: Den perfekte miniferie

2019-04-02 | Sverige | 6 kommentarer

Hvis du ikke kan tage fri så længe, men stadig har lyst til at tage af sted på tur, er det perfekt med et MiniCruise fra Kiel til Göteborg! (Især, hvis du bor i det sydlige Danmark, og der ikke er så langt til Kiel).

I 36 timer kan du nyde havluften, spise godt, shoppe, gå rundt i Göteborg, og når du kommer hjem, føles det, som om du har været væk meget længere.

Sidste gang var vi heldige og havde skønt vejr, så vi startede rejsen på soldækket og nød udsejlingen. Da vi sad der i aftenssolen med en kold øl, føltes det virkelig, at ferien var begyndt – endda inden vi var ude af havnen. Derefter gik vi ned til vores kahyt for at friske os op før middagen. Så spiste vi en god middag i restauranten om bord, før det var tid til at sove. Næste morgen vågnede vi op til solrigt vejr, og vi nød en morgenbuffet, inden vi gik i land i Göteborg.

Göteborg er en dejlig by. Vi kiggede på butikker, både i gågaderne og inde i Nordstan. Der er så mange fine butikker i Göteborg! Da vi nærmede os frokosttid, fandt vi en hyggelig lille café i Haga, hvor vi nød en lækker sandwich. Herefter nød vi solen i Trädgårdsforeningens park, hvor blomsterne stod i fuldt flor. På vejen tilbage til færgen nød vi en kop kaffe, før det var tid at gå tilbage til båden.

På returrejsen nød vi udsigten over Göteborgs skærgård, og da båden havde passeret fyrtårnet Vinga, tog vi gik vi ned og shoppede lidt i butikken om bord. Aftensmaden bestod af en rejemad. Vi sov godt om bord i samme kahyt, som vi havde haft på udrejsen, inden vi vendte tilbage til Kiel. Næste morgen benyttede vi os af muligheden for at kigge lidt på promenaden i Kiel og så de flotte både, inden vi kørte hjem.

Tags:

Maja Petersen

Maja arbejder med digitalt indhold og sociale medier for Stena Line i Danmark. Her på rejsebloggen vil hun skrive om vores destinationer og rejseforslag og lægge historier op om Stena Lines færger og historie. Du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål!

 • Bjarne larsen says:

  Er der underholdning mens vi sejler

  • Maja says:

   Hej Bjarne.
   Tak for din besked og din interesse. Der er forskelligt underholdning om bord, det varierer efter rejsedag. De fleste dage er der live musik og quiz, som man kan deltage i.
   Jeg håber, I får en god tur, hvis I skal afsted.
   Mvh. Maja / Stena Line.

 • Per says:

  Hvordan er parkeringsmulighederne i Kiel?

  • Maja says:

   Hej Per
   Tak for din besked. Der er et stort parkeringshus lige overfor terminalen i Kiel, hvor man kan parkere til en rimelig pris.
   Mvh. Maja / Stena Line.

 • Søren Olsen says:

  En tur til Kiel (Eller fra Kiel til Göteborg) kan varmt anbefales. Et andet højdepunkt på turen er passagen af Storebæltsbroen. En flot oplevelse af se den bro, som vi alle kender, fra en lidt anden vinkel – nemlig nede fra og op 🙂 Tilmed er broen smukt belyst, da den jo passeres efter mørkets frembrud. Kan ikke huske de eksakte tidspunkter, og det afhænger jo af, om det er turen til eller fra Kiel, men de altid venlige folk i informationen ombord kan helt sikkert hjælpe med den oplysning.

  • Maja says:

   Hej Søren.
   Mange tak for din besked. Dejligt at du har haft en god oplevelse om bord. Tak for dit tip, det er helt klart værd at nævne Storebæltsbroen!
   Mvh. Maja / Stena Line.

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke være synlig

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.