Parferie med Stena Line

5 tips til ting at gøre eller give på Valentinsdag

Events og arrangementer | 2 kommentarer

Er Valentinsdag et kommercielt stunt eller fejring af kærligheden? Valentinsdag er en omstridt tradition i Danmark. Enten kan man lide den – eller også kan man ikke. Dens omdømme som en kommerciel, amerikansk tradition kan der måske være noget om, men hos Stena Line ser vi det store perspektiv. Vi er faktisk meget glade for Valentinsdag, og hvad den betyder – vi vil gerne gribe enhver mulighed for at sætte fokus på kærlighed. Her er 5 dejlige tips til ting, du kan gøre eller give til Valentinsdag.

Vil du gøre noget lidt specielt i år? Vi har gjort os nogle tanker om gode måder, hvorpå du kan bryde den daglige rutine, skabe nye minder og få din elskede til at føle sig virkelig speciel.

Her er vores tips til hvad du skal gøre og give denne Valentinsdag

 

 

En weekend-getaway til den svenske skærgård

Tag din eneste ene med til et sted, hvor I virkelig kan slappe af. Vinteren er faktisk en vidunderlig tid til at besøge skærgården, da der ikke er noget helt så romantisk som at være et varmt og hyggeligt sted, mens man kigger ud på et majestætisk vinterlandskab.

Nogle af restauranterne og tingene kan være lukket for sæsonen, men så har I det hele for jer selv! Find ophold ved den svenske skærgård.

 

 

Et kulinarisk eventyr

Hvorfor stikke hen på en restaurant nede ad gaden, når du kan få en kulinarisk oplevelse, der er lidt mere romantisk? Find et kursus, hvor du lærer at lave eksotisk mad, kreere chokolader eller arbejde med sæsonens fødevarer.

Hvis det skal være klassisk romantisk, skal du finde en skøn restaurant i en anden by og gøre en hel nat ud af det. Faktisk kan du finde nogle rigtig gode restauranter, med eller uden Michelinstjerner, lige på den anden side af Kattegat i Göteborg.

 

 

Kærlighedsferie til søs

Vidste du, at Stena Saga, som sejler til Oslo fra Frederikshavn, har et lækkert spa om bord? Du kan slappe af i et boblebad, mens du ser havet glide forbi. Nyd en tur i saunaen, tag en lur på en liggestol, drik champagne. Kan det blive bedre?

Psst! Der er også romantiske hytter om bord med udsigt over havet.

Hvis den, du holder af, kan lide at sejle, kan det være den ideelle Valentinsoverraskelse. Læs mere om spa om bord på Stena Saga til Oslo.

Kærlighedsgaver

Hvorfor anses parfume og eau de cologne som romantiske gaver? Fordi det kun er dem, der står helt tæt på, som får rigtig glæde af den skønne duft. Find en duft, du ønsker at komme helt tæt på – handler du i shoppen om bord, kan der være gode penge at spare.

Og chokolade – hvorfor er det forbundet med kærlighed? Det handler om kemi. Midt i den fløjlsrige, smeltende struktur lurer et kemikalium kaldet phenylethylamin. Det er det samme molekyle som det, der bliver frigivet af vores hjerner, da vi oplever lidenskab.

For at komme i Valentinstemning vil en chokoladegave være et hit! Hvis din kæreste hverken er til dufte eller chokolade, så finder du måske noget andet godt i butikken om bord. Se tilbud i shoppen ombord.

 

 

Ingen kæreste? Fejr kærlighed alligevel – med venner!

Kærlighed kommer i alle former, og den fortjener at blive fejret! Fejr vennerne i dit liv ved at planlægge en sjov middag eller weekendtur.

Her fik du vores 5 bedste tips til at fejre Valentinsdag. Vi håber, de kan være en hjælp til dig, hvis du vil planlægge, hvordan du overrasker din kæreste på kærlighedsdagen.

Book dine billetter hos Stena Line og overrask din elskede på Valentinsdag.

God fornøjelse!

 


 • Hanne Mosbæk says:

  Jeg synes at fejring af Valentinsdag er en sød idé. Den dyrker jeg selv, og jeg vil elske at kunne overraske min kæreste med et lille get-away ????

  • Maja says:

   Hej Hanne.
   Tak for din kommentar. Jeg håber, du har en fantastisk Valentinsdag og bliver forkælet af din kæreste 🙂
   Mvh. Maja / Stena Line.