Golfferie i Sverige

Golfferie på fantastiske baner i Sverige

Sverige | Ingen kommentarer

Høj kvalitet, gode priser og korte afstande gør Sverige til danskernes foretrukne golfdestination, og hvert år nyder mange tusinde danskere at holde golfferie i det svenske. Med Stena Line er det nemt at komme hurtigt til Sverige – bare to timer bag rattet fra fx Aarhus og så er du på vej til spændende golfoplevelser i Sverige.

En undersøgelse lavet af VisitSweden og Dansk Golf Union viser, at mere end halvdelen af de danske golfspillere rejser på golfferie mindst én gang om året, og hvis de selv må vælge et rejsemål for golfweekenden, mener næsten tre ud af fire, at Sverige er det bedste sted at rejse til.

Sveriges brogede landskab og anderledes kuperede terræn giver da også en enorm variation på de mere end 500 golfbaner, så der er noget for enhver smag. Naturen er i sig selv en velanlagt golfbane med smukke udfordringer som vandløb, bakkedale og vindblæste kystområder. Og så er det oven i købet generelt billigere at spille golf i Sverige end i Danmark.

golf-bag-840x480

Høj kvalitet, god pris og kort afstand
Netop den gode pris er en af flere årsager til, at Sverige er så populær blandt de danske golfspillere. Den korte afstand fra Danmark til Sverige og den høje kvalitet på de svenske golfbaner er nok også blandt de vigtigste årsager til, at Sverige ligger på førstepladsen som golfdestination.

En golfferie i Sverige kan kombineres med alt, hvad hjertet begærer: Spa- eller gourmetophold, slotsferie, aktiv ferie eller en ferie med kulturelt indhold, så tag kæresten eller hele familien med – også selvom de ikke spiller golf.

golfspiller-840x480

Få mere information
Danske golfspillere er mere end velkomne på langt de fleste golfbaner i Sverige, men du skal huske at medbringe din spilletilladelse fra din klub herhjemme for at få lov til at spille.

VisitSweden har udarbejdet en golfguide, hvor du kan finde information om de mange svenske golfklubber,

Du kan også finde information om golfture og -pakker til Sverige på www.golfsverige.dk

Tags: