Hotel Clarion Göteborg

Bo godt midt i Göteborg

Sverige | Ingen kommentarer

Hvis du overvejer en tur til Göteborg, så har vi et forslag til et skønt hotel. Hotellet er ikke byens dyreste og mest luksuriøse, men heller ikke det billigste, du finder i byen. I stedet for at kigge udelukkende på prisen fokuserer vi på det personlige og unikke i hotellet. Her er vores anmeldelse:

Clarion Hotel Post
I det gamle posthus på torvet, lige ved siden af hovedbanegården, ligger der et hotel, der har alt. Du behøver slet ikke at gå uden for døren! Der er hyggelige værelser med komfortable senge, en af Sveriges bedste sushirestauranter, to store barer, spa og Göteborgs bedste brunch. Clarion Post kunne sikkert huse flere fodboldhold, men selv om hotellet er stort, er det ikke upersonligt. Det har en dejlig, varm og familiær atmosfære. Vi blev behandlet både godt og professionelt i såvel receptionen som i morgenmadsrestauranten.

hotel-clarion-post

Hyggelig atmosfære midt i byen

På hotellets restaurant Norda Bar & Grill arbejder Patrik Frederiksson, der er en af de bedste konditorer i Sverige. Det alene gør det værd at afsætte et par timer til den vidunderlige brunch, der serveres på hotellet. Men også miljøet med rødt fløjl og mørkt træ, den attraktive aftenmenu, det venlige og professionelle personale, og det faktum, at du for 295 SEK kan få Göteborgs bedste brunch, herunder Patriks fabelagtige dessertbuffet, gør oplevelsen ganske unik.

hotel-clarion-post

Der bliver kælet for maden i hotellets restaurant!

Et andet sted, du ikke bør gå glip af på dette hotel, er restauranten vRÅ. Her er den prisvindende kok Frida Ronge køkkenchef. I restauranten møder Skandinavien Japan på moderne vis, og du kan bl.a. smage sushi, som du aldrig har smagt den før. Der findes dog også andre godbidder, som eksempelvis den forbavsende gode steak med kaviar og jordskokker på tre måder samt en creme fraiche-is med soyakaramel, blommer og knasende boghvede.

Priseksempel:

1 døgn, 2 personer i dobbeltværelse
inkl. morgenmadsbuffet og færge t/r

Pris pr. pers. fra 813,-
I alt fra 1.626

Læs mere og book

Adresse og kontaktoplysninger:
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
cl.post@choice.se

Vi ønsker jer et fantastisk ophold!