Sälen

Nyheder på SkiStars destinationer

Skiferie | Ingen kommentarer

Nye Fun Slopes og endnu mere sne! Læs hvordan SkiStar vil gøre skiløb endnu bedre og sjovere i Hemsedal, Sälen, Trysil, Vemdalen og Åre. 

Til vinter er der stor fokus på udviklingen af moderne og klassiske boliger, og du kan se frem til mere snesikkert og sjovere skiløb, som er lettere at gå til.

Unikke skioplevelser i Norge og Sverige

Gæsterne i Sälen, Åre, Vemdalen, Hemsedal og Trysil får en unik skioplevelse, når SkiStar fun slopes gør entré på det skandinaviske marked. Eventyrsområdet henter inspiration fra snowparks og skicrossbaner og er bygget til at kunne passe til alle, uanset alder og niveau Alle fun slopes er placerede på blå bakker og ski- og snowboardkørerne kommer over broer, terræn, gennem tunneller og flere andre spændende elementer. Det er første gang fun slopes kan opleves i Skandinavien, og alle kan her opleve ægte skiglæde 🙂

 

 

Åre højner kvaliteten på skikørslen

Åre forbereder sig til det alpine VM i 2019 og i denne sæson forbedres kvaliteten på underlaget i skibakkerne. Det sker bl.a. gennem en investering i en pistemaskine af høj kvalitet og en udbygning af sneanlægssystemet. Det populære område Sadeln i Åre udvides med endnu mere skiløb. Den nye piste er blå og passer dermed både til nybegyndere og til dem, der kan lide store carvingsving.

Årets skinyhed fun slope findes ved piste nummer 45 i Rödkullen.

 

 

Flere boliger og endnu mere sne i Sälen

Hvis du kan lide at køre ned ad bakkerne i den sydlige del af Lindvallen, kan du glæde dig til endnu mere sne i den kommende sæson, hvor SkiStar satser på et helt nyt snesystem. Skovstykket i skiområdet mellem Söderåstorget og det populære Experiumtorget bliver mere åbent for at gøre skiområdet sjovere og lettere at gå til. SkiStar har valgt at satse på de mindste skiløbere ved at lave et nyt skov-skiområde. Valleskoven ligger på toppen af Hundfjället og er perfekt til leg og sikker ”offpiste-kørsel”.

Du kan også finde i alt 38 nyeboliger fordelt i Sälen, i områderne Lindvallen, Tandådalen og Hundfjället. Ved Söderåstorget i Lindvallen fortsætter udviklingen på boligfronten. Her bygges SkiHouse 303, en bolig med syv nye lejligheder, alle med Ski-in-Ski-out. Boligområdet Hills Ski & Pool fortsætter i etape to. Söderåstorget ligger kun 800 meter fra Experiums faciliteter som restauranter, butikker, spa, bowling og vandland.

Årets skinyhed fun slope finder du ved piste nummer 30 i Lindvallen.

 

Vemdalen vokser og satser på hele familien

I området Björnrike i Vemdalen bygges et nyt torv mellem Björnvallen og Sveriges længste expresslift – Grizzly Express. Her flytter sportsbutikken SkiStarshop Concept Store ind, og der kommer et nyt familievenligt rullebånd, som fører skiløberne direkte fra torvet og ud i skibakken. Pisten Vemdalsskalet bliver dobbelt så bred, så der bliver plads til endnu større sving. Gæsterne i Vemdalen kan også se frem til flere nye restauranter, butikker og sjove aktiviteter.

Årets skinyhed fun slope finder du ved piste nummer 18 på Vemdalsskalet.

 

 

Moderne lodge åbner i Hemsedal

Det er ikke underligt, at Hemsedal er blevet kåret som Norges bedste alpin-skidestination. Og nu præsenterer SkiStar flere spændende nyheder, som løfter destinationens status endnu mere!

Nye luksuriøste SkiStar Lodge Hemsedal Suites er smagfuldt indrettet med nøje udvalgte møbler og ligger lige ved skibakkerne og lifterne. Udover boliger i høj kvalitet indeholder lodgen O´Learys i stueetagen, en 14 meter høj klatrevæg og flere andre servicefaciliteter. Valle Family Suites er familielejligheder i den nye SkiStar Lodge med samme luksusfølelse. De er indrettet til at give børnene en oplevelse med temaer, farver og materialer, som går igen fra maskotten Valles Verden.

Årets skinyhed fun slope finder du ved piste nummer 32 i Hemsedal.

 

 

Trysil udvider med ny børnelift og ny piste

SkiStar fortsætter med at satse på Trysil. Skidestinationen udvider kapaciteten på sneproduktionsanlægget hver sæson, og den kommende vinter er ingen undtagelse. Udover endnu mere sna kan du den kommende sæson finde en ny 462 meter lang børnelift i børneområdet Eventyr. Eventyr er et meget populært og skønt område for børnefamilier, og i alt er der ny 4 børnelifter, rullebånd, skikarrusel, varmestuer, toiletter og flere sjove områder tilpasset specielt til børn. Sidste sæsons store nyhed var liften Skihytta Ekspress, Norges mest moderne stolelift. Til vinter lanceres en ny rød bakke, som går langs med og under Skihytta Ekspress og ned på vestsiden af Skihytta-restauranten. Restauranten udvider  sin kapacitet med 100 siddepladser.

Årets skinyhed fun slope finder du ved piste nummer 23 ved Turistcentret.

Lyst til at komme på ski på en af SkiStars destinationer i Norge eller Sverige? Se gode SkiStar-tilbud inkl. færge t/r