Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

Spa-ophold i verdensklasse på Vann Spa Hotell

Lækkert hotel, fantastiske omgivelser og exceptionel lækker spa med skøn udsigt. Vann Spa Hotell er helt perfekt til en romantisk weekendtur med kæresten – og også gode muligheder for at få et par gode fridage med hele familien.

Spa-afdeling i verdensklasse

Vann Spa hotell har en fremragende spa-afdeling med mange forskellige bade – alt sammen saltvand. Her kan du virkelig slappe af og lade dine batterier op! Der er et stort varmt bassin, som er opdelt med en pejs i midten samt et væld af andre bassiner med forskellige varmegrader – lige fra det iskolde gys til det helt varme.

Der er forskellige visuelle effekter, lys, lyde og dufte i rummene. Desuden er der oplevelsesdusch, dampbad, sauna og udendørs jacuzzi hvor du kan nyde udsigten over det smukke landskab. Derudover kan du booke en tid til fiskespa og opleve de små fisk gøre dine fødder bløde og fine (det kan kilde helt vildt i starten, men man vænner sig til det – prøv det, hvis du ikke allerede har haft fornøjelsen!).

 

 

Historie

Vann spa har tidligere været et hjem for ’tvivlsomme piger’, som fik barn uden for ægteskabet, og i 1955 blev det til et fængsel for langtidsforvarede fanger. Fra 1983 blev stedet drevet som kursuscenter, og efter en totalrenovering i 2009 blev det til det Vann Spa Hotell og Konference, som vi kender det i dag. Du kan læse mere om stedets historie på Vann Spas website.

Fitness og mindfulness

Du kan både holde krop og sind ved lige på Vann Spa Hotell, hvor de tilbyder både indendørs og udendørs træningsfaciliteter. De udendørs faciliteter finder du uden for hotellet i skovkanten – perfekt om sommeren. Der er også mulighed for klatring, og der er en forhindringsbane, som du kan prøve kræfter med.

Det indendørs træningscenter er ikke så stort, men der er forskellige faciliteter samt informative plancher med træningsforslag til en god workout.

Der er også muligheder for diverse skønhedsbehandlinger i en fin afdeling for sig samt yoga-undervisning på hold.

I området er der flere stier, hvor du kan gå en tur og nyde naturen både sommer og vinter. Bl.a. er der en ’mindfulness-sti’ med fine udsigtspunkter over den smukke fjord og instruktioner til, hvordan man kan få en ægte mindfulnessoplevelse i skoven.

Du kan også køre en tur på mountainbike i skoven, der er små afmærkede stier til formålet lige uden for hotellet. Du kan låne en MTB på hotellet, hvis ikke du har din egen med.

 

93816.jpg

 

Golfmuligheder

Torreby Golfbane ligger lige ovre på den anden side, og der er udsigt hertil fra hotellet. Om sommeren går der en båd derover, så du hurtigt kan være fremme, men spiller du på andre tidspunkter må du køre et hele vejen uden om.

Uden mad og drikke…

På hotellet finder du en lækker restaurant, som serverer morgenbuffet, frokost og à la carte om aftenen. Du har den smukkeste udsigt over fjorden og naturen fra restauranten, hvor de serverer lækker og spændende mad lavet af friske råvarer.

 

 

Strand og pool

Der er flere små sandstrande lige neden for hotellet, hvor man kan bade om sommeren, og der er også en skøn udendørs pool. Der er fornyligt bygget en bar og et udekøkken i forlængelse af terrassen med poolen, hvor der er betjening og hvor en kok laver mad om sommeren.

 

 

Romantisk kærestetur eller familieferie

Vann Spa Hotell er super lækkert til en romantisk weekend med kæresten, men hvis du ønsker det, kan du tage hele familien med – børn vil trives fint – i sær om sommeren, hvor de kan bade i den udendørs pool eller ved stranden, hvor de også kan fiske krabber. Der er opsat kurve til frisbee-golf flere steder omkring hotellet, og der er rig mulighed for at få en aktiv ferie.

Stena Line har ofte gode tilbud på ophold og færgeoverfart, så overrask den, du holder af med et ophold! Se spa- og wellness-ophold med Stena Line.

Sverige

Natur, Ophold og øvrige tips, Spaoplevelser

55+, Børneferie, Par og Venner

 • Norma Damgaard says:

  Min mand ville blive så lykkelig for lidt forkælelse. – og han fortjener det

 • Pernille Egestorp says:

  Hvad vil er ophold for to fra d 27/12 – 30/11 ?

  • Maja says:

   Hej Pernille. Tak for din kommentar. Jeg går ud fra, at du mener 27/11-30/11? Jeg har fundet søgningen til dig her: Vann Spa Hotell og Konferens, 2 pers. 27/11-30/11 I alt koster det for de 3 overnatninger 3.623, og prisen inkluderer 3 nætter i dobbeltværelse, færge t/r med 1 bil, morgenmadsbuffet, Spa-entré, badekåbe og -tøfler.

   Husk at du selv kan ændre antallet af personer, overnatninger samt datoerne i menuen øverst.

   Jeg håber, I får en rigtig dejlig tur, hvis I kommer af sted.

   Mvh. Maja / Stena Line.

 • christian says:

  Hej Henriette
  Vann Spa har desværre ikke lagt priserne ind i systemet endnu, så det er ikke muligt at finde nogle præcise priseksempler (jeg skriver eksempler, da priserne varierer afhængigt af efterspørgsel).
  Man kan dog bruge tiderne i år som en indikation – du an klikke dig ind her og se, hvad det koster for 1 familieværelse og 1 dobbeltværelse med 1 overnatning i November: https://goo.gl/3HmTc7 (Vær OBS på at færgeprisen på dette link blot er med 1 bil.)
  Håber du kan bruge det som indikation på prisniveauet!
  MVH Christian / Stena Line

 • Henriette Moslund says:

  Jeg vil gerne høre om hvad det koster for en weekend i 2018 for et par og en familie på 4. Da jeg måske kan bruge det som julegaven.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog-kategorier

Mest kommenterede indlæg