Toggle mobile menu
Toggle mobile menu
Göteborg

Oplev sluser og vandfald i Trollhättan

Blot en lille times kørsel fra Göteborg ligger den skønne by, Trollhättan, som er en skøn by midt i den svenske natur.

Her kan du opleve sluser, kanaler og vandfald i en skøn atmosfære. Lange gangstier langs kanalerne inspirerer til skønne gåture med en fin udsigt til livet på vandet.

Jeg anbefaler varmt, at man tager sig tid til en “fika” (det svenske ord for en snack-pause, red. :-)) ved sluseanlægget. Her kan du på nært hold opleve, hvordan skibene bliver sluset op igennem kanalen. Et meget imponerende syn.

Hvis du vil krydre dit ophold i byen, er der gode muligheder for shopping både inde i centrum, men også i det store shoppingcenter, som ligger ca. 4 km. uden for byen.

Byen har også et helt fantastisk friluftsbad. Vi har benyttet det rigtig mange gange 🙂 Hver gang har vi boet på Scandic Swania, som er et fantastisk hotel med en perfekt beliggenhed ned til kanalen og dermed en flot udsigt fra restauranten.

Om aftenen er der også liv omkring kanalen, da de små restauranter åbner op for ude-servering. En god stemning i skønne omgivelser opstår 🙂

Image gallery

Sverige

Natur, Seværdigheder & Kultur, Shopping

55+, Børneferie, Par og Venner

 • Kirsten says:

  Vil gerne se nogle ferier for par over 50

  • Maja says:

   Hej Kirsten.
   Tak for din kommentar. Det er et rigtigt godt forslag – det skal jeg tænke over til fremtidige indlæg. Jeg vil dog mene, at turen til Trollhättan også er egnet for et par over 50, hvis man kan li’ smuk natur og hyggelig bystemning. Ha’ en rigtig god sommer.
   Mvh. maja / Stena Line

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog-kategorier

Mest kommenterede indlæg