Toggle mobile menu
Toggle mobile menu

MiniCruise – en dag i Oslo

Vi var på MiniCruise til Oslo med Stena Saga ???????? hvor vi rejste mandag aften. Tirsdag lå færgen i havn, og vi havde dermed det meste af dagen i Oslo, inden vi skulle hjemad igen omkring aften.

Vi boede i en comfort kahyt med vindue, og var faktisk meget imponeret over hvor hyggeligt der var. En fin seng, toilet, skab og et køleskab med to flasker vand i.

Mandag aften spiste vi på restauranten Steak House om bord – og sikke noget lækkert kød! Det kan varmt anbefales. Priserne i svenske kroner ser måske lidt dyre ud – men heldigvis var kursen med os og det endte med at være helt rimeligt i pris ????

Om morgenen spiste vi morgensmadsbuffet – lækker mad og masser af det. Der manglede måske lidt ordentligt dansk rugbrød og lidt frisk frugt, men ellers var der næsten alt hvad hjertet kunne begære.

Formålet med vores tur i Oslo var at besøge nogle norske kolleger, så vores dag startede med et kort møde. Derefter fik vi lov at lege turister, og vi tog på bus-sightseeing med HMK. Vi havde valgt turen Panorama-Oslo, som varede 3 timer. Og det var virkelig en fornøjelse og helt sikkert pengene værd. Vi startede med en guidet tur rundt i Oslo by og kørte derefter op til Holmenkollen. Der var perfekt vejr, og man blev helt svimmel af at kigge ud over det store hop! ????

Derefter var vi en tur i Vigelandsparken – og sikke en oplevelse. Så mange smukke figurer – vi kunne sagtens have brugt mere tid på at studere alle de mange fine detaljer. Herefter lidt mere rundtur med guide, der fortalte alt efter hvor vi var.

Efter busturen nåede vi lidt shopping på Karl Johanns gade, inden vi tjekkede ind på færgen igen kl. 19.00. Om aftenen spiste vi i buffetten – og sikke et udvalgt! Almindelige rejer, krebs, jomfruhummere og fisk i lange baner! Derudover selvfølgelig det sædvanlige udvalg af salat og forskelligt kød. Risotto (som i den grad kunne anbefales) og tilbehør og diverse. Og til slut kunne man til dessert vælge mellem flere forskellige slags kager, jordbærmousse og soft ice. Lad os bare sige, at vi blev mætte!

Det var en rigtig hyggelig tur, som vi bestemt sagtens kunne finde på at tage igen. Evt. med en overnatning i Oslo, så vi kan nå at se lidt mere af den smukke by!

/Louise

Image gallery

Norge

Mad & Drikke, Ophold og øvrige tips, Seværdigheder & Kultur, Shopping

55+, Børneferie, Par og Venner

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog-kategorier

Mest kommenterede indlæg