Toggle mobile menu
Toggle mobile menu
Familie på skiferie i Hafjell

Familietur til Hafjell

Denne video er af vores yngste datter da hun var 6 år gammel. Den er fra vores familietur til Hafjell i 2016, et sted vi i familien elsker og har besøgt mange gange og meget gerne vil tilbage til. Så jeg vil gerne have min kone og vores to piger med på ski igen i skønne Hafjell.????Der er flere ting, vi godt li’ ved Hafjell.

En meget vigtigt element er den – efter norske standarder – nemme og gode kører vej. Vi har været flere andre steder i Norge, hvor kører vejen har været lige spændende nok. Med små veje og meget sne på kørebanen. Vi har erfaret at det er vigtig, at alle føler sig sikre i bilen og slapper af på køreturen frem til og tilbage fra destinationen – det er jo ferie.

Så er Hafjells alsidighed en meget vigtig faktor for os, at det er et super sted for begyndere og børn med mange stole og helt særligt efter nordiske standarter. Er gondolen som gør det nemt og sikkert at komme op i fjeldet og ikke mindst når de små ben er trætte kam komme ned uden at skulle kører hele vejen selv.

Så er vi en familie der også står på snowboard og har vores store nevøer og niecer med på board. Så det at parkerne er skarpe og rummer mange muligheder for både de små kusiner og deres store fætter. Gør Hafjell til vores klare favorit i Norden.

Vi havde fornøjelsen af at opleve X Games i Hafjell sidste år, hvilken ikke har fået os til at synes mindre godt om. Vi mødte også Henrik Harlaut sidste år til X Games i Hafjell!

I år skal vore piger på snowboard, for første gang – hvilket de glæder sig helt vild til. Hvilket også gør, at vi gerne vil til Hafjell i 2018 i kendte omgivelser og på grund af gondolen.
Mvh
Carsten Bjerre

Image gallery

Norge

Ophold og øvrige tips, Skiferie

Børneferie, Par og Venner

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog-kategorier

Mest kommenterede indlæg