Langrend i Göteborg

Tag på langrend i Göteborg!

Sverige | Ingen kommentarer

Nybegynder, rutineret udøver eller bare ski’ go’? Langrend er for alle, uanset niveau. Nyd den knitrende sne i afslappende tempo eller med fuld fart på skiene og sved på panden – hele året rundt! 

Nu kommer skiløb endnu tættere på! Kun 10 min. nordøst for Göteborg kan du tyvstarte skisæsonen i Nordic Skidome. Her er der minus 2 grader og ægte sne, og du kan boltre dig på den 1,2 km lange indendørs løjpe i det 10.000 m2 store skianlæg. Snesikkerheden er helt i top – et super alternativ til rulleski!

I skihallen kan du vælge mellem flere løjper, og der er flere bakker, som sørger for lidt variation i skiløbet. Der er spor til både klassisk langrend og skøjteski, så der er noget for alle – en af bakkerne er endda så stejl, at nybegyndere bliver frarådt at køre på den.

Nordic Skidome ligger i et forhenværende regimentsområde, som nu er bygget om til en 45.300 m2 stor arena til bl.a. fodbold, idræt, beachvolley samt wellness-område med spa, og du har også mulighed for at leje ski i skibutik, samt nyde et måltid mad på en af restauranterne i området.

Langrend kan for nogle danskere lyde kedeligt, men det er faktisk noget af det sjoveste, man kan på ski – og samtidig er det fantastisk motion, hvor alle kan være med – og så kunne det da være sjovt med en miniskiferie i Göteborg helt uden for sæsonen!

Hvordan kommer jeg dertil?

Adresse: Krutvägen 2-4, 415 28 GÖTEBORG (kun 10 min. fra Göteborgs centrum)

Hvordan: Tag Stena Lines færge til Göteborg og spring derefter på en sporvogn nr. 6, 7 eller 11 til holdepladsen Kviberg

Nysgerrig efter mere viden? Tjek Skidome i Prioritet Serneke Arena ud!

Maja Petersen

Maja arbejder med digitalt indhold og sociale medier for Stena Line i Danmark. Her på rejsebloggen vil hun skrive om vores destinationer og rejseforslag og lægge historier op om Stena Lines færger og historie. Du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål!

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke være synlig

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.