Langrend i Göteborg

Tag på langrend i Göteborg!

Sverige | Ingen kommentarer

Nybegynder, rutineret udøver eller bare ski’ go’? Langrend er for alle, uanset niveau. Nyd den knitrende sne i afslappende tempo eller med fuld fart på skiene og sved på panden – hele året rundt! 

Nu kommer skiløb endnu tættere på! Kun 10 min. nordøst for Göteborg kan du tyvstarte skisæsonen i Nordic Skidome. Her er der minus 2 grader og ægte sne, og du kan boltre dig på den 1,2 km lange indendørs løjpe i det 10.000 m2 store skianlæg. Snesikkerheden er helt i top – et super alternativ til rulleski!

I skihallen kan du vælge mellem flere løjper, og der er flere bakker, som sørger for lidt variation i skiløbet. Der er spor til både klassisk langrend og skøjteski, så der er noget for alle – en af bakkerne er endda så stejl, at nybegyndere bliver frarådt at køre på den.

Nordic Skidome ligger i et forhenværende regimentsområde, som nu er bygget om til en 45.300 m2 stor arena til bl.a. fodbold, idræt, beachvolley samt wellness-område med spa, og du har også mulighed for at leje ski i skibutik, samt nyde et måltid mad på en af restauranterne i området.

Langrend kan for nogle danskere lyde kedeligt, men det er faktisk noget af det sjoveste, man kan på ski – og samtidig er det fantastisk motion, hvor alle kan være med – og så kunne det da være sjovt med en miniskiferie i Göteborg helt uden for sæsonen!

Hvordan kommer jeg dertil?

Adresse: Krutvägen 2-4, 415 28 GÖTEBORG (kun 10 min. fra Göteborgs centrum)

Hvordan: Tag Stena Lines færge til Göteborg og spring derefter på en sporvogn nr. 6, 7 eller 11 til holdepladsen Kviberg

Nysgerrig efter mere viden? Tjek Skidome i Prioritet Serneke Arena ud!