Göteborg

Sol, sommer og sejltur med Stena Line

Sverige | Ingen kommentarer

Sommer, sol og sejltur med Stena Line! Det hører da sammen, gør det ikke? Byder din sommer også på en tur over Kattegat? Jeg husker min barndoms somre i telt på mange forskellige campingpladser i Sverige, sejlture i Skærgården samt mange ture til Göteborg med sightseeing og sjov i Liseberg.

I Sverige venter solskinsdage og hygge. Skal dine børn også opleve de hyggelige og lyse svenske sommerdage i Göteborg? Find inspiration til jeres næste tur!

paddan

Sightseeing med Paddan-bådene – foto: Steampipe Production Studio AB/Göteborg & Co.

Glæd dig til et gensyn med byen – eller til at opleve den for første gang. Slap af på færgeturen med en god brunch, se på tilbuddene i butikken om bord, nyd udsigten og den friske luft fra dækket – og måske, hvis du er heldig og spørger pænt – får du lov til at komme op og besøge kaptajnen på broen.

Når du er fremme i Göteborg, venter oplevelserne lige uden for færgen! Og selv om du måske ikke har planlagt det hele ned i detaljer og gerne vil ha’ plads til spontanitet, så kan et par bud til et par gode dage i Göteborg meget vel være: rundfart med Paddan-bådene, cafébesøg i Haga og selvfølgelig en sjov dag i forlystelsesparken Liseberg.

 

Hvis du vil ha’ noget godt at glæde dig til, så book din tur i dag! Göteborg er perfekt både til en endags-shoppetur med veninden, en romantisk weekendtur med din udkårne eller en miniferie med hele familien.

Find hoteller og mere inspiration til din Göteborgtur…

Maja Petersen

Maja arbejder med digitalt indhold og sociale medier for Stena Line i Danmark. Her på rejsebloggen vil hun skrive om vores destinationer og rejseforslag og lægge historier op om Stena Lines færger og historie. Du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål!

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke være synlig

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.