Göteborg

Sol, sommer og sejltur med Stena Line

Sverige | Ingen kommentarer

Sommer, sol og sejltur med Stena Line! Det hører da sammen, gør det ikke? Byder din sommer også på en tur over Kattegat? Jeg husker min barndoms somre i telt på mange forskellige campingpladser i Sverige, sejlture i Skærgården samt mange ture til Göteborg med sightseeing og sjov i Liseberg.

I Sverige venter solskinsdage og hygge. Skal dine børn også opleve de hyggelige og lyse svenske sommerdage i Göteborg? Find inspiration til jeres næste tur!

paddan

Sightseeing med Paddan-bådene – foto: Steampipe Production Studio AB/Göteborg & Co.

Glæd dig til et gensyn med byen – eller til at opleve den for første gang. Slap af på færgeturen med en god brunch, se på tilbuddene i butikken om bord, nyd udsigten og den friske luft fra dækket – og måske, hvis du er heldig og spørger pænt – får du lov til at komme op og besøge kaptajnen på broen.

Når du er fremme i Göteborg, venter oplevelserne lige uden for færgen! Og selv om du måske ikke har planlagt det hele ned i detaljer og gerne vil ha’ plads til spontanitet, så kan et par bud til et par gode dage i Göteborg meget vel være: rundfart med Paddan-bådene, cafébesøg i Haga og selvfølgelig en sjov dag i forlystelsesparken Liseberg.

 

Hvis du vil ha’ noget godt at glæde dig til, så book din tur i dag! Göteborg er perfekt både til en endags-shoppetur med veninden, en romantisk weekendtur med din udkårne eller en miniferie med hele familien.

Find hoteller og mere inspiration til din Göteborgtur…