Gekås Ullerad

Shoppingtur til lavprisvarehuset Gekås Ullared

Sverige | 4 kommentarer

Vild med at shoppe? I Gekås Ullared er der tilbud, så langt øjet rækker. Forestil dig et lavprisvarehus på størrelse med 6 fodboldbaner spækket med tilbud på tøj, slik, interiør, legetøj, hobbyudstyr, sportstøj og meget, meget mere – og alt sammen til rigtig billige priser. Og forestil dig så, at lavprisvarehuset ligger omringet af andre outlets og butikker, som sælger sko, tøj, elektronik og meget mere. Og forestil dig så, at det hele er i svenske kroner, så du shopper til en rigtig god kurs. Det er Gekås Ullared. Læs her om vores tur og bliv inspireret til årets shoppetur!

 

 

Med Stena Nautica fra Grenå til Varberg

Turen startede, da vi kørte om bord på Stena Nautica, som sejler fra Grenaa til Varberg i Sverige. Efter at have parkeret bilen, gik vi direkte op i buffeten. Sulten var ved at melde sig, da færgen sejler kl. 14:00, og vi er vant til at spise allerede kl. 11:30, så det var tiltrængt med et måltid mad. Og der var et rigtig fint udvalg i frokostbuffeten. Lækre skaldyr, laks og salatbat. Varme retter som fiskefilet, kylling, svinekød og forskellige former for tilbehør, saucer og dressing. Og dertil brød og drikkevarer – samt kaffe, te, ost, kage og soft ice ad libitum til desserten.

 

Buffeten med lækre retter – bl.a. skaldyr – på Stena Nautica

Frokost med udsigt

Vi lagde fra land, mens vi sad ved vinduet i restauranten med god udsigt ud over havet og vindmølleparken, som vi sejlere forbi. Efter frokosten skulle dækket besøges for at få lidt frisk luft i det fine vejr.

 

 

En tur på broen

Turen til Varberg varede 4 timer og 30 minutter, og med en fin rundvisning, hvor vi blandt andet var oppe at se broen, en tur i shoppen om bord samt overvejelser om at se en film i biografen om bord, gik turen faktisk ret hurtigt, og kl. 18:30 lagde vi til i Varberg.

 

 

Check ind i Ullared

Vi kørte direkte til Ullared, hvor vi fandt vores hotel, Gekås Hotell, som ligger lige over for varehuset. Vi tjekkede ind og fik vores værelser – fine store lejligheder med plads til 4 personer, med et lille tekøkken og spiseplads. Tingene blev hurtigt sat ind, og vi gik hen og fandt et sted at spise – valget fandt på en lille indisk restaurant, men der var mange flere muligheder at vælge imellem.

Efter maden tog vi en kop kaffe i hotellets café, og derefter gik vi til ro.

 

Fine lejligheder på hotellet 

Morgenløbetur med sightseeing: Klatrepark, skiområde, hytteby og campingplads

Morgenen startede for mit og min kollegas vedkommende ret tidligt, da vi havde aftalt at løbe en lille morgentur inden morgenmaden. Vejret var skønt, og vi løb en tur rundt i området og fandt ud af, at der er mange gode stier, hvor man kan gå eller cykle (eller skubbe en indkøbsvogn). Der løber en elv igennem byen, og vi kom forbi en hyggelig hytteby og en campingplads, hvor man også kan overnatte, meget tæt på indkøbscentret, men alligevel lidt afskærmet i nærheden af skoven. Vi fik også set klatreparken Upzone, hvor man kan komme højt til vejrs, og vi så snekanoner, som kan komme i brug til vintersæsonen, hvor området også huser et https://www.gekas.se/gora/aktiviteter/skidakning/skiområde.

Efter 5-6 kms rundtur, et varmt bad og en lækker morgenbuffet på hotellet, begav vi os hen til varehuset, som åbnede kl. 8 (åbningstiderne varierer, og de slår allerede dørene op kl. 7 om lørdagen – se åbningstider på gekas.se).

 

Mindre end 2 vogne kan ikke gøre det 🙂

Power-shopping i Gekås, Ullared

Så var vi inde. Og ja, det er virkelig stort! Og billigt! Selvom jeg ikke rigtig skulle have noget, så blev vognen på mystisk vis fyldt op med gode tilbud på alt fra hårkur til børnetøj til legetøj til solbriller og gaver. Varehuset bugner af gode tilbud og en blanding af kendte mærker og billige brands.

 

 

 

Mange omkringliggende butikker

Da vi efter nogle timer var nået til vejs ende i det store varehus Gekås Ullared, var det tid til en lille kop kaffe.

 

Du kan let komme ud med en vogn som denne, hvis du ikke passer på!

Derefter var det på farten igen, for der var mange andre butikker og outlets, der lokkede. Der var bl.a. sportsbutikker, sko, elektronik og meget mere.

 

Flere outlets med kendte mærker i området lige omkring Gekås Ullared

Efter endnu et par timers shopping var det tid til en hurtig frokost, inden turen gik til Göteborg, hvorfra vi skulle sejle hjem. Der er ca. 1,5 times kørsel fra Ullared til Göteborg, og vi nåede da også færgen, som sejlede mod Frederikshavn kl. 16.

 

5 gode tips til din tur til Gekås, Ullared:

 1. Tag derover en hverdag uden for højsæsonen om muligt, så undgår du for megen kø.
 2. Tag bilen med på endagstur med Stena Line fra Frederikshavn-Göteborg t/r til en favorabel pris (bil med op til 5 personer, færge t/r fra 700,-)
 3. Køb julegaverne i Gekås! Du finder noget for enhver smag – og kursen er yderst favorabel!
 4. Sejler du med via Grenå-Varberg, så book en overnatning i Ullared, så har du god tid til at kigge på sagerne.
 5. Alliér dig med shoppeglade personer, når du tager af sted og lad de mindre shoppeglade blive hjemme eller parker dem i klatreparken eller på skipisterne (afhængigt af årstid) imens du shopper – så kan i mødes til en lækker frokost eller middag senere på dagen og udveksle dagens højdepunkter.

 

Bemærk, at dette er et tidligere skrevet blogindlæg, Stena Line sejlser fra februar 2020 på ruten Grenaa-Halmstad.

Tags:

 • Hejsa
  Det lyder super godt med en shoppingtur til gekås ullared. Det kunne være rigtig hyggeligt når man nu bor i dk.
  Før hen tog man til Tyskland for og handle,
  Hvis man nu lave tur med bus fra dk , vil i sikker får mange kunder fra dk .
  For i har så mange gode ting .
  Men prisen skal være super
  Hvad koster det og komme op til jer

  • christian says:

   Hej Søs,
   Ja, det ER altså også en oplevelse at komme i Gekås Ullared!

   Vi har allerede en bustur til Gekås via Göteborg-Frederikshavn-færgen, som du kan læse mere om her:
   https://www.stenaline.dk/til-sverige/ferie/Gekas-Ullared
   Den koster kun (fra) 319,- kr pr. pers. med både færgebillet og bustur T/R.

   Vi pønser på at lave flere ture, måske med overnatning – hold øje med ovenstående side, så kommer der links dertil senere hen, når de er klar. 🙂

   MVH Christian, Stena Line

   • Heidi says:

    Hej ????????‍♀️
    Vil der så ikke også kunne være mulighed for sådan en tur fra Fyn af. ? Eventuel Nyborg eller Odense
    Mvh Heidi

    • Maja says:

     Hej Heidi.
     Tak for din besked. Faktisk har vi ikke den tur, Christian nævner i sin kommentar længere, i hvert fald ikke i 2018 – men jeg ved ikke, om vi genopliver den næste år. Dog tror jeg ikke, der vil blive oprettet en arrangeret tur fra Fyn, desværre.
     Mvh. Maja / Stena Line