Sommerferie i Norge

Sejl på ferie og slip for bilkø

Sverige | Ingen kommentarer

Med udsigt til ekstraordinære bilkøer omkring Hamburg de næste 3 år (!) kan det være en god idé at finde alternative ferieveje, når du og din familie planlægger jeres sommerferie.

En artikel fra berlingske.dk varsler stau – kø på motorvej A7 omkring Hamburg på grund af et omfattende vejarbejde, som ikke forventes afsluttet før midt i 2018. Hvis I helst vil slippe for at bruge mange timer i kø på motorvejen på ferien, så har vi et rigtigt godt alternativ.

Kortere tid bag rattet – mere tid til hygge!

Tid til hinanden, afslapning og hygge. Det er vel det, konceptet ”ferie” handler om? Når I sejler på bilferie i Sverige eller Norge, starter ferien allerede, når I kører om bord. På færgen er tiden jeres helt egen, og I kan slappe af, læse en god bog, spise et lækkert måltid, studere det store udvalg i butikken om bord eller nyde den friske havluft fra dækket.

Ingen bilkø på din kør-selv-ferie

Når I sejler på ferie, slipper I for at stresse over kø på motorvejen. I slipper også for at skændes om hvilken afkørsel, I skulle ha’ taget og ikke mindst slipper I for jamrende børn, som keder sig på bagsædet.  Vælger I at tage på ferie nordpå, er der f.eks. kun to timer på motorvejen fra Aarhus til nye oplevelser i Norden.

Flere oplevelser for pengene

Der er masser at se og opleve i Norden for hele familien – og med et Stena Line rejsebevis i hånden, får ungerne bl.a. gratis adgang til over 100 spændende forlystelsesparker, museer og oplevelser i Sverige og Norge. Og på den måde får I både en hyggelig sejltur og råd til mere af det sjove, når I tager på bilferie i Sverige eller Norge.

Maja Petersen

Maja arbejder med digitalt indhold og sociale medier for Stena Line i Danmark. Her på rejsebloggen vil hun skrive om vores destinationer og rejseforslag og lægge historier op om Stena Lines færger og historie. Du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål!

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke være synlig

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.