Volvo Ocean Race

Oplev Volvo Ocean Race i Göteborg!

Sverige | Ingen kommentarer

8 lange måneder på havene over hele verden er ved at overstået. 8 måneder med halsbrækkende bølger, fantastiske oceaner og nervepirrende race-afslutninger slutter den 27. juni i Volvos hjemland, Göteborg i Sverige.

Volvo Ocean Race er verdens største offshore race, som startede for 37 år siden. Det er den ultimative test af både sejleregenskaber og udholdenhed. Og i år kommer bådene til Göteborg omkring d. 21. juni, hvor sejladsen ender i et brag af et havnerace i Göteborg d. 27. juni.

volvo-ocean-race-1-840x480

Volvo Ocean Race har været i gang siden oktober 2014, og nu afsluttes racet snart i Göteborg!

Volvo Ocean Race startede for 8 måneder siden, eller mere præcist, d. 4. oktober 2014, hvor bådene lagde ud fra Alicante mod første stop i Cape Town, Sydafrika. Siden da har de været igennem mange lange måneder med storme, fart, fantastiske oplevelser og spændende afslutninger over hele verden.

volvo-ocean-race-2-840x480

Oplev de spændende både og følg det nervepirrende havnerace i Göteborg.

Hvis du er en ocean racing-fan, vild med både og sejlads eller bare elsker en god byfest med masser af spændende aktiviteter i havneområdet, så skal du besøge Göteborg i denne periode! Havnen åbner for ocean race-bådene d. 21. juni, men bådene forventes først at ankomme d. 22.-23. juni.

I anledning af Volvo Ocean Race holder Stena Line en kajfest ved Danmarksterminalen i Göteborg fra d. 24.-27. juni. Her bydes du på alt lige fra spændende live-underholdning med kendte kunstnere til sjove aktiviteter for børn. Der vil være foodtrucks, øltelt og en færge, som sejler dig over elven til Race Village! Der er gratis entré, og alle er velkomne.

goteborg-i-maaneskin

Oplev skønne Göteborg i måneskin

Oplev Göteborg med et helt særligt maritimt tvist denne juni. Byen er især fantastisk på denne tid af året. Gå en tur i byens smukke gader og forkæl dig selv med et lækkert måltid mad på en af byens skønne restauranter, hvor maden laves af de bedste, lokale råvarer. Du kan se en guide til nogle af de bedste restauranter og spisesteder i Göteborg i denne kulinariske guide. Göteborg byder på spændende shoppingmuligheder, her er alt, hvad hjertet begærer, lige fra kendte mærkevarebutikker til spændende specialbutikker, delikatesser og kunsthåndværk. Og så er der selvfølgelig Nordens største forlystelsespark Liseberg, hvor både børn og voksne kan nyde en skøn dag med sug i maven, spænding og fart!

gtb-collage

Der er masser at se og opleve i Sveriges næststørste by Göteborg!

Kombiner en fed Volvo ocean race-oplevelse med en hyggelig miniferie eller weekend i Göteborg og oplev masser af feststemning, skønne lyse aftener og spændende sejlads. Rigtig god tur!