Brødrene Løvehjerte

Mød Brødrene Løvehjerte

Sverige | Ingen kommentarer

Nyhed i år: Mød Brødrene Løvehjerte i Astrid Lindgrens verden! Hele området er 10.000 m2 stort og er Astrid Lindgrens Verdens største enkeltsatsning nogensinde med en total investering på 60 mio. SEK.

Besøger du området for Brødrene Løvehjerte, bliver du taget tilbage til legendernes tid, og du kan besøge både Rosendalen og Kirsebærdalen. I den murindringede Rosendal kommer du til en lille by med stræder og huse indrettet med mange detaljer. Her patruljerer Tengils soldater, så det er en god idé at huske det hemmelige kodeord: ”Al magt til Tengil, vor befrier”. I den nærliggende og naturskønne Kirsebærdal kan du vandre rundt i skoven og besøge Ryttergården og Tulipangården.

I det nye område for Brødrene Løvehjerte finder du også de urgamle bjerge, hængebroen Karmanjaka og Katla-grotten. Derudover kan du, hvis du tør, møde dragen Katla i levende live!

Om Astrid Lindgrens Verden

Astrid Lindgrens Verden er en familie- og teaterpark, hvor besøgende kan opleve Astrid Lindgrens figurer i deres rigtige miljøer. Parken, som blev grundlagt i 1981, ligger i Astrid Lindgrens fødeby Vimmerby. Astrid Lindgrens Verden har hvert år ca. 490.000 besøgende. Parken er åben fra maj til august og i weekender i september, samt i den svenske efterårsferie.

 

840x480_Pippi

 

I parken kan du selvfølgelig også se eller gense alle de andre sjove ballademagere fra Astrid Lindgrens bøger. Mød Emil fra Lønneberg og oplev ham lave skarnsstreger, se den stærke Pippi langstrømpe og lav ballade med Madicken, Ronja Røverdatter og alle de andre.

Læs mere og bliv inspireret til jeres sommerferietur til Astrid Lindgrens Verden

Kilde: Astrid Lindgrens Värld AB