Mad

Michelin-stjerneregn i Göteborg

Sverige | Ingen kommentarer

Hele seks restauranter i Göteborg har en eftertragtet stjerne i Guide Michelin. Det er helt unikt at en by som Göteborgs har så mange Michelin-stjernede restauranter, og det har sat byen på det internationale menukort.

For få år siden ville ingen have sat skandinavisk og kulinarisk i samme sætning. I Sverige i 70’erne måtte folk gå på apoteket for at købe hvidløg og urter. Det har helt klart ændret sig meget, da regionen nu er en stjerne på den internationale fødevarescene. Den nyligt udgivne MICHELIN guide til Norden 2018 har 64 stjernemarkerede restauranter, hvoraf de 6 altså befinder sig i Göteborg!

6 restauranter i Göteborg med Michelin-stjerner:

Hvis du er vild med lækker og spændende mad, så er Göteborg sagen – uanset om det skal være med Michelinstjerner eller ej – der er masser af spændende restauranter og caféer i byen.

Find din favorit-restaurant i Göteborg og book færgeoverfarten på stenaline.dk

Topbillede fra www.westsweden.com

Tags:

Maja Petersen

Maja arbejder med digitalt indhold og sociale medier for Stena Line i Danmark. Her på rejsebloggen vil hun skrive om vores destinationer og rejseforslag og lægge historier op om Stena Lines færger og historie. Du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål!

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke være synlig

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.