Skiferie i Norden

Kan man campere i skiferien?

Sverige | Ingen kommentarer

JA, det kan man da i allerhøjeste grad.

Hvis det er i din egen campingvogn, så skal du bare lige være sikker på, at du kan tænde for varmen derinde – hvad enten du har varmeovn eller en af de helt moderne med gulvvarme. Husk at tjekke gasbeholdning inden afrejse. Ellers er der flere campingpladser, der har sørget for ekstra velisolerede hytter, så de også udlejes året rundt – også på din skiferie.

Her har du et par forslag til, hvor du kan campere på din næste skiferie:

Isaberg Mountain Resort
Blot en times kørsel fra Gøteborg er “Isaberg Mountain Resort – Cabins & Campground”. Her kan du overnatte både på campingpladser og i hytter. Hytterne er tilgængelige med 4 til 12 senge. Isaberg Mountain Resort er kendt for sin ski resort, der er Sydsveriges største. Her er 8 lifter og 10 pister fra børnevenlig grøn til den betagende sort. På Isaberg Mountain Resort er et fuldt udviklet “snowmaking system” – altså snekanoner – som giver rigelig forsyning af sne til en lang sæson, selv med den meget sydlige placering – tæt på Danmark.
Læs mere om pladsen om

Bjursås Camping
Lige ved skibakken ligger Bjursås Camping, som er en naturskøn campingplads og ferieby midt i Dalarna, 25 km nord for Falun. Der er seks lifte og 16 pister af varierende sværhedsgrad og en af Sveriges bedste snowboardingparker, Soul Park, et 30.000 m² kombineret ski- og snowboard-land til både rutinerede og begyndere. Ved siden af campingpladsen er der også en række langrendsløjper af forskellige længder.
For børn er der en børneklub og skiskole og for dem, der hellere vil fiske end at stå på ski, byder sø Bjursén på smuk vinterfiskeri. Du kan bo i din egen campingvogn / autocamper eller i af de 32 fuldt udstyrede, komfortable hytter.
Læs mere om pladsen her

 

Husk at det i de fleste tilfælde samlet set er billigst at tage campingvognen med via færgen – og især giver færrest timer bag rettet og flest til at hygge sig sammen. Du kan finde priser, tilbud og uddybende info om camping i Sverige på hjemmesiden.

Tags: ,