Göteborg sporvogn

En dag i Göteborg: Det skal du opleve

Sverige | 2 kommentarer

Seværdigheder, shopping og sjov. Göteborg har masser at byde på, og du kan komme billigt med Stena Line på en endagstur og opleve byen med dem, du holder af. Nyd en fridag i den skønne storby Göteborg. Her har du vores forslag til, hvordan du kan bruge en dag i Göteborg.

Er du til shopping? Sådan kommer du til centrum

Fra Stena-terminalen er der ca. 900 meter til Kungsgatan, som er en af gågaderne i Göteborg. Det vil tage omkring 12 minutter at gå derop.

Foretrækker du sporvognen, kan du gå via gangbroen ud af terminalen, så kommer du til sporvognsstoppet Masthuggstorget, og herfra kan du tage sporvogn 3, 9 eller 11 mod centrum.

Der er masser af spændende butikker og mulighed for shopping i Göteborg – du finder bl.a. det store shoppingcenter Nordstan centralt i byen.

Husk, at kursen er historisk lav! Se f.eks.dagens valutakurs på valutakurser.dk

Er du til museer og seværdigheder?

Vi anbefaler et besøg på naturhistorisk museum, hvor du kan se udstoppede dyr fra hele verden – og så er entréen gratis!


Foto: Goteborg & Co.

Er du til blomster og hygge i parken?

Göteborg har mange hyggelige åndehuller, bl.a. Slottsskogen, hvor du finder både en stor legeplads og søde dyr at kigge på, Trädgårdsföreningen, som er en grøn oase med flotte blomster midt i centrum eller botanisk have, som er en af Europas største botaniske haver.

Eller måske besøge Universeum, som er et stort science-center, en slags krydsning mellem Eksperimentarium, regnskov, zoo og legeland, hvor både små og store pilfingre kan slå sig løs – og rejser du med Stena Line, har børn gratis adgang, blot du viser dit rejsebevis ved indgangen.

Foto: Goteborg & Co.

Hvis du har gode idéer til, hvad man kan lave i Göteborg, hvis man er der en enkelt dag, så skriv gerne dine forslag i kommentarfeltet nedenfor 🙂

Tags:

 • Jette Marianne Julie Jørgensen says:

  Hej Maja.lyder rigtig spændende.Hvor sejler jeg fra og hvor køber jeg billet.Vil du svare hurtigst muligt så jeg kan nå at

  komme med for den rimelige pris det er mvh Jette

  • Maja says:

   Hej Jette.
   Tak for din besked. Du kan sejle med Stena Line fra Frederikshavn til Göteborg. Du bestiller din billet online på https://www.stenaline.dk/
   Jeg håber, du får en god tur.
   Mvh. Maja / Stena Line.