Efterårsoplevelser i Sverige

Sverige | Ingen kommentarer

Holder du efterårsferie – og har du ingen planer endnu? Måske skulle du invitere familien, vennerne eller den, du holder af med på en hyggelig smuttur til Sverige? Efteråret byder på masser af hyggelige stunder, og selv om du kun har en enkelt dag, to dage eller en forlænget weekend, så venter der mange oplevelser nordpå!

 

Göteborg – den perfekte efterårsdestination

Med masser af events og aktiviteter findes der noget for alle aldre og interesser i Göteborg. Se nogen af de nye udstillinger på museerne, tag på madmarked i Haga og gå en slentretur på de hyggelige shoppinggader. Derudover er der uhyggeligt hygge sidst i oktober og først i november, hvor der fejres Halloween i Liseberg og på Universeum – for dem, som har modet!

For små og store i Göteborg

Liseberg: Liseberg byder velkommen til hårrejsende dage med spøgelseshus, godter og sjov. 30 karrusseller og nervepirrende rutsjebaner holder også åbent i Halloween-perioden, hvor parken er åben på følgende datoer: 21.-23. + 28.-31. okt. og 1.-6. nov. 2016.

Læs mere om Liseberg

 

efteraar1

 

Universeum: Creepy science slår dørene op til videnskab inden for kemi, fysik, biologi og teknik. Glæd dig til et skrækkeligt eventyr for modige børnefamilier, frygtløse efterårsbesøgende og vampyrer…

Læs mere om Universeum

 

efteraar2

 

Sverige: Lysfest i Alingsås

Efterårsmørket forvandles til en lysfest i Alingsås, som ligger nordøst for Göteborg. Fra d. 30. september og frem til d. 6. november kan du opleve Lights in Alingsås, som er Europas største udstilling for eksperimenterende lys. Hvert år besøger 80.000 mennesker lysfestivalen – og det er virkelig et besøg værd!

Læs mere om Lights in Alingsås

 

efteraar3

 

Sverige: Cykelferie i skærgården

Göteborgs skærgård er som skabt til cykling. Cykelstier og bilfrie øer gør det til en ren fornøjelse at bevæge sig rundt i det smukke landskab på cykel. Underlaget består mest af asfalterede veje. Havet er aldrig langt borte, og det er let at komme rundt mellem de forskellige øer i Göteborgs södra og norra skærgård via broer og færger.

Læs mere om cykling i skærgården

 

efteraar4

 

Hummersafari i Sverige

Sveriges vestkysts store efterårsbegivenhed er hummerpremieren, som altid er den første mandag efter d. 20. september kl. 7 om morgenen. Her begynder hummersæsonen, som varer indtil d. 30. april. Hummerpremieren er for vestkysten en højtid på linje med jul! Det er både spændende og sjovt at fiske hummere – og at spise en nyfanget hummer er en af de største belønninger, en fisker kan få. Tag med på hummersafari i efteråret og oplev det selv!

Læs mere om hummersafari

 

efteraar5

 

Sverige: Shopping i særklasse

Tilbud, der får fingrene til at krible og bunken i vognen til at vokse med rekordfart. Et areal på størrelse med seks fodboldbaner. Fyldt op med alt, du kan tænke dig til hjemmet – og alt sammen noget, du kan tage med i bilen hjem. Hvis du da kan begrænse dig!

I Gekås Ullared finder du de laveste priser og et kæmpestort sortiment inden for boligindretning, tøj, sæsonvarer, elektronik, legetøj og meget mere.

Alliér dig med en ligesindet shoppeglad person og besøg Skandinaviens største varehus, som også er Sveriges største udflugtsmål – hvert år besøgt af 4,5 mio. mennesker!

Du kan tage med Stena Line på tur til Gekås onsdag d. 19/10 eller fredag d. 25/11 (Black Friday) og få en hyggelig efterårsshoppetur. Færgen sejler fra Frederikshavn kl. 8:00, herefter er der bus direkte til Gekås, hvor du har ca. 3 timer i shoppingparadiset, inden bussen kører retur til Göteborg og du sejler mod Frederikshavn igen. Oveni får du et gratis gavebevis på SEK 100,-, som du kan bruge i varehuset!

Læs mere om shopping i Gekås

 

efteraarno1

 

Tag på efterårsferie til specialpris

Det er ikke prisen, der skal afholde dig fra at tage på en skøn efterårsferie i Sverige! Vi har sørget for, at du kan fylde bilen og tage billigt af sted på tur.

Du kan vælge mellem ruterne Frederikshavn-Göteborg eller Grenaa-Varberg.

Efterårsbilletten gælder i perioden 15-10-2016 – 23-10-2016 (uge 42)

Du kan booke efterårsbilletten frem til 22-10-2016.

Kun 680,- t/r
for bil med i alt op til 5 personer

Læs mere og book din efterårsbillet