Camping i Sverige

Camping i smuk, storslået natur

Sverige | Ingen kommentarer

I Danmark er vi heldige, at vi har masser af sandstrande i kilometervis, langstragte marker og højt til loftet. Og det nyder de fleste af os hver sommer, når Danmark flytter udenfor på terassen, i sommerhuset eller i campingvognen.

Er du til campingferie, så er naturen, luften og friheden, sikkert noget af det, der også trækker hos dig? Og vil du have mere af den slags, så skulle du prøve at tage på campingferie i enten Sverige eller Norge. Lige som vores danske natur er smuk og dejlig, så er naturen i vores nabolande det. Og dertil kan du lægge storslået og helt speciel med bjerge, elve, skærgårde og klipper. Natur, som vi ikke kender hjemmefra, og som derfor fascinerer så mange af os.

Camping i Hafsten

 

En campingferie i Sverige og Norge byder dog ikke kun på smuk natur – her er også et utal af mulighed for aktiviteter som fx hesteridning, rafting, kanoture, trekking, cykling- eller mountainbiketure. Eller du kan bare slappe af og nyde ikke at skulle noget andet end netop det: Slappe af og nyde.

I begge lande gælder ‘allemandsretten’, som betyder, at man kan campere i telt, hvor man har lyst. Og det gælder både langs kysten, i skovene, på marker og i fjeldene – stort set overalt. Der er selvfølgelige nogle regler, man skal overholde, men hvis man holder af naturen, så er det slet ikke noget problem, for det er regler, der er lavet for netop at passe på naturen og give alle en god oplevelse, når de færdes i naturen.

 

Har du fået lyst til at komme afsted og være midt i det hele selv, så pak din bagage og kom afsted. Og nyd det!

Du kan finde aktuelle priser, tilbud og uddybende information om camping i Sverige her

Tags: