Ferie i Norden

Tid til ferie – og måske en afbudsrejse?

Sverige | Ingen kommentarer

Nu er der snart dømt ferie, og det betyder, at det er tid til at hygge sig med vennerne eller familien, nyde det (forhåbentligt) gode vejr og opleve nye ting sammen! Måske har du bestilt din ferie for længst, men hvis du ikke har, så var det måske en idé at tage på en afbudsrejse til Sverige eller Norge?

Der er masser af sjov og skønne naturoplevelser i Norden, og jeg kunne godt drømme om at have tid til det hele! Jeg har et par forslag til, hvad en ferie nordpå kan byde på:

Aktiv ferie i Norge

Frisk luft, vind i håret og ny energi. Når du holder aktiv ferie i Norge, har du et væld af muligheder for at få pulsen op og kroppen i gang. Hvad enten du er til vandreture, mountainbiking, rafting, kanoture eller noget helt femte, så byder den norske natur på rige muligheder for spændende udfordringer for hele familien. Tempoet behøver ikke være højt, men du kan være sikker på, at humøret kommer helt i top.

bund_04_33_Fjeldferie

Norsk fjeldferie kan byde på spændende aktiviteter som kajakroning, mountainbiking og vandring i smukke omgivelser.

 

Storbyferie i Göteborg

Spændende kulturoplevelser, hyggelige spisesteder og shopping i særklasse. Göteborg er smukt beliggende ved den svenske skærgård. Besøg forlystelsesparken Liseberg, som byder på sjov for både børn og voksne, gå på oplevelse i Universeum, besøg de spændende museer, nyd de grønne oaser i byen eller hyg dig med shopping i de mange spændende butikker. Byen har en hyggelig og afslappet atmosfære, helt fri for stress og jag.

gtb-collage

Göteborg er en by med mange muligheder for både kulturoplevelser, forlystelser, shopping og afslapning.

 

Skærgårdsferie

Stilhed, rå og affolket natur og tid til fordybelse. Den svenske skærgård er helt speciel og efterlader et indtryk af, at du kan være helt alene i et uberørt landskab. Naturen er helt unik og har et rigt fugle- og fiskeliv. Er du til lidt mere action, byder skærgården også på muligheder for rafting, kanoture, kajak og meget mere. En aktiv dag kan afsluttes med lækre spaoplevelser på flere hoteller, så du kan komme helt ned i gear og lade batterierne op.

skaergaard-2

Drømmer du om en ferie med ro, afslapning og tid til familien? Måske skulle du opsøge skærgårdens idyl!

 

Storbyferie i Stockholm

Lækkert design, trendy restauranter og berømte natklubber eller gammeldags idyl i Gamla Stan? Hvad du end er til, så er Stockholm et besøg værd. Skærgården skinner igennem overalt i Sveriges hovedstad, som er en af de smukkeste storbyer i verden. Udforsk byen til fods eller lej en cykel, besøg Moderna Museet på Skeppsholmen, find lækre delikatesser i Östermalms Saluhall eller hold pause på en pub i den hyggelige bydel Södermalm.

stockholm-skyline

Stockholm bliver også kald “Nordens Venedig” og er en af de smukkeste byer i verden – døm selv!

 

Svensk naturferie

Idyllisk skærgård, rundede klipper og ny energi til krop og sjæl. Sveriges smukke og varierede natur byder på uendelige muligheder for at få pulsen op og kroppen i gang – eller komme helt ned i gear og slappe af. Hvad enten du er til vandreture på fjeldet, kajakroning i skærgården eller bare hygge og afslapning i naturen, så byder Sverige på rige muligheder for spændende udfordringer for hele familien.

bund_05_33_SvenskNatur

Røde træhuse, rundede klipper og hygge – Sverige har en varieret natur og byder på et væld af aktiviteter for hele familien.

 

Gratis for børn

Leg, action og skønne oplevelser for hele familien. Ferie med ungerne er skønt, og rejser I med Stena Line, får I ekstra meget sjov for færgebilletten. Med et rejsebevis i hånden får børn gratis adgang til mange gratis attraktioner i Sverige og masser af gratis attraktioner i Norge. Gå på eventyr i trætoppene i Upzone, besøg sciencecentret Universeum, prøv sjove forlystelser i Hunderfossen Familiepark eller tag børnene med gratis til Familierafting og prøv en hyggelig og sjov tur ved elven Sjoa.

bund_03_33_Borneferie

Sjove forlystelser, spændende museer og nye oplevelser – børn får gratis entré, når I sejler med Stena Line.

 

Dette er blot for at nævne nogle af alle de muligheder, jeg selv har overvejet i ferien. Jeg har ikke helt besluttet mig for udfaldet endnu, men jeg holder øje med tilbuddene og nyder at tænke på, at der er mange muligheder for at få en drømmeferie sammen med familien.

Hvad med dig? Hvor går din ferie hen i år? Jeg vil rigtig gerne høre om dine ferieplaner!

 

Rigtig god sommer til dig!