efterårsbyen Göteborg

7 hyggelige efterårsoplevelser i Göteborg

Sverige | Ingen kommentarer

Efteråret i Göteborg kan byde på vidunderlige dage under en skyfri himmel, sprød luft og farverige blade. Det kan dog også være lidt mere til den våde side… Her har vi samlet et par favoritter, der giver dig efterårshygge i høj kvalitet både indendørs og udendørs.

Topbillede: Frida Winter / Göteborg & Co.

 

1. Fika-hygge på Alkemistens Kaffebar

Efteråret er perfekt til kaffe, uanset vejret. Prøv en kop kaffe på den hippe Alkemist Kaffebar i Kvillebäcken, hvor du kan nyde kaffe af høj kvalitet og hjemmelavede kager. Der er selvfølgelig mange andre hyggelige caféer i Göteborg, du kan finde nogle af dem her.

 

2. Gå en tur i den botaniske have

Botaniska Trädgården er en af ​​Göteborgs ægte perler. Gå en slentretur og oplev alle de fantastiske planter (over 16.000 arter), eller sæt dig ned på en bænk med en ven og bare nyd roen.

 

3. Bliv inspireret af verdensklasses kunst

Museer og gallerier er vidunderlige steder at besøge. Oaser midt i byen, der fremkalder ro, eftertænksomhed og inspiration. Besøg Göteborgs Kunstmuseum, hvor der i øjeblikket er en udstilling med Rembrandts mesterværk “Den bataviske tro til Claudius Civilis”.

4. Nyd lækker fisk og skaldyr

Fisk og skaldyr fra vestkysten og Göteborg er af utroligt høj kvalitet og er et must for alle livsnydere, ikke mindst nu, hvor hummersæsonen er i fuld gang. Besøg Göteborgs unikke fiskemarked Feskekôrka. Du kan finde flere skaldyr i Göteborg her.

 

efterårsbyen Göteborg

Efterårsnydelse i Göteborg. Foto: Steampipe Production Studio / Göteborg & Co.

5. Slap af i Hagabadet

Tæt på centralstationen ved Radisson Blu Hotel ligger Hagabadets nyeste tilføjelse til samlingen af ​​spa-faciliteter og fitnesscenter – Drottningtorget. Hvorfor ikke erstatte den grå efterårshimmel med lidt blød belysning, blomsterdufte og en beroligende atmosfære? Prøv et af ​​de forskellige spa-ritualer, eller dyk ned i den nærmeste pool og gør absolut intet i et stykke tid.

Östra Larmgatan 4

 

6. Udforsk skovens spisekammer

Selvfølgelig vil vi gerne beholde vores bedste svampesider for os selv. Men vi kan give dig noget hjælp til, hvilken vej, du skal gå. Her er nogle af de steder i og omkring Göteborg, hvor du kan støde på kantareller og andre svampe. Og hvis du kommer tomhændet hjem, har du i det mindste haft en vidunderlig tur!

 

efterårsbyen Göteborg

Halloween i Liseberg. Foto: Liseberg / Göteborg & Co.

 

7. Oplev Halloween i Liseberg

Græskar, genfærd, spøgelser og andre uhyggeligt hyggelige udsmykninger. I anledning af Halloween holder Liseberg ekstraordinært åbent, og du kan opleve det – hvis du tør!