Børn på skiferie i Norden

Kan man komme sovende til skiferie?

Skiferie | Ingen kommentarer

Er du træt af mørke, sneglatte veje, når du skal køre til din ski-destination? Vil du allerhelst bare lægge dig ned og sove fra det hele? Det kan du faktisk med Stena Line! Tag færgen fra Frederikshavn til Oslo mandag aften kl. 18.30, så kan du få en god nats søvn inden færgen ankommer til Oslo kl. 7.30 tirsdag morgen!

 

kahyt

 

Tirsdagsophold

På flere destinationer er der valgfri ankomstdag, og hvorfor ikke vælge et ophold fra tirsdag til lørdag, tirsdag til søndag eller måske endda tirsdag til tirsdag? Når du kører i land i Oslo allerede kl. 7.30, er der kun 2-3 timers kørsel til destinationer som Trysil, Hafjell, KvitfjellHemsedal og Sälen, og du kan være fremme og ude på pisterne allerede i løbet af formiddagen! På den måde får du ekstra lang tid på skiene frem for at bruge hele den første dag som rejsedag.

Find skiferie med tirsdagsophold

 

Hjemrejse kl. 19.30 fra Oslo

Når du rejser hjem, sejler færgen fra Oslo kl. 19.30, og på den måde har du også mere end en halv skidag på afrejsedagen. Da Oslo ligger så langt oppe i Norge minimerer du tiden i bilen, og du slipper for at køre langt på glatte veje, måske endda med trætte og pylrede børn i bilen. E6-motorvejen går nordpå fra Oslo, og på den store vej når du hurtigt frem.

Spis godt om bord

På færgen Stena Saga, som sejler mellem Frederikshavn og Oslo kan du slappe af og nyde et lækkert måltid mad. Der er flere forskellige restauranter og caféer om bord. Prøv f.eks. buffet-restauranten Taste, som byder på et stort udvalg af både fisk og skaldyr, varme og kolde retter samt forskellige oste og desserter. Til maden er der øl, vin, sodavand og kaffe ad libitum. Eller besøg á la carte-restauranten Metropolitan, som blander det skandinaviske og det franske køkken og serverer udsøgte retter med gode vine til eller den nye restaurant the Steak House, hvor du kan få kød af høj kvalitet serveret med lækkert valgfrit tilbehør. Skab din egen menu med køkkenchefens nøje udvalgte råvarer. Er du mere til en lille let ret, kan du besøge Café Saga, hvor du kan købe alt fra smørebrød til varme retter samt kaffe, øl, sodavand m.m.

 

Sjovt for børnene

Ikke mindst dine børn vil nyde at blive sluppet fri på færgen frem for at sidde i bilen. Børn synes som regel, det er både sjovt og hyggeligt at sove i kahyt, og skal de ikke sove lige med det samme, er der to forskellige legerum med legetøj, spil og film for børn. Rejser I i skoleferierne, forvandles båden til ’Børnenes Båd’ med pirater, teater, musik, aktiviteter, show, opgaver og meget mere.

 

 

Shopping til gode priser

Har du lyst, kan du også besøge den store butik om bord. Her finder du et stort udvalg af parfume, slik, chokolade, legetøj, gadgets, alkohol og tobak. Tilbuddene varierer fra måned til måned, så et gensyn med butikken er altid lige spændende.

 

shopping

 

Forkæl dig selv i wellness-afdelingen

Der er ikke noget bedre end at blive forkælet, og efter en skiferie med fuld fart og god motion, fortjener du da at slappe af og komme helt ned i gear i wellness-afdelingen om bord! Nyd at slappe af i den 750m2 store wellness-afdeling. Det er præcis den form for afslapning, din krop og sjæl trænger til. Prøv de varme bassiner, eventyr-bad, det kolde gys, sauna og dampbad eller slap af i vores relax-afdeling med fantastisk havudsigt. Husk badetøj!

 

pure-wellness

 

Underholdning om bord

På Stena Saga er der underholdning, uanset hvornår du ønsker at rejse. Der findes noget for enhver smag, uanset om du rejser på tur med kæresten, vennerne eller familien. Ofte er der live-musik samt bingo, lotteri og andet sjov. Der er også spillehal med sjove arkade-spil samt et casino.

Ja, du kan komme sovende til skiferien, hvis du vælger at sejle ud mandag aften – og hvis du ikke kan sove hele vejen, er der mange andre ting, du kan tage dig til. Der er også mange andre unikke fordele, når du sejler med Stena Line på skiferie.

Ha’ en rigtig god tur!

 

Bemærk, at dette er et tidligere skrevet blogindlæg, Stena Saga er ikke i trafik. Rejs Frederikshavn-Göteborg.