Stena Line

Undskyld rodet, vi bygger om!

Ombord | Ingen kommentarer

Hvad der engang var vores butik ombord på Stena Danica ligner nu en sprængt bombe. Det vrimler med arbejdere som svejser, skærer, borer og bygger. Her vokser en butik frem med et nyt design og nyt interiør. Jeg har slæbt med Cecilia Alenfelt med over landgangsbroen til Danica til et interview om hvad der vil være i den nye butik. Hun er ansvarlig for salg om bord og er også en af dem, der står bag det nye butikskoncept. Nedenfor finder du ud af mere om den nye butik og åbningseventen, som vi kalder Grand Opening.

Hvad sker der ombord Danica lige nu? Hvorfor skal vi bygge om?
Vi er i færd med at opbygge en ny, bedre og friskere butik, hvor det vil være bedre på alle måder for vores kunder at handle. Butikken på Danica var god, men god kan altid blive bedre! Vi havde brug for frem for alt få mere plads til vores Border Shop og gøre det lettere at finde butikken, siger Cecilia.

Danica-002_blogg
Har vi ikke lavet en lignende rekonstruktion ombord på Stena Saga?
– Jo, det er rigtigt. Her fusionerede vi to mindre butikker til en større, som også er i det nye design. Butikken er blevet godt modtaget af vores gæster, og vi har en helt anden mulighed for at vise vores sortiment end vi havde før, siger Cecilia.

Saga_kollage_blogg

Billeder fra Stena Sagas nye butik med nye design-linjer

Hvad betyder det nye butikskoncept?
– Som jeg nævnte tidligere, er ideen at gøre det lettere at finde og navigere gennem de forskellige produktkategorier. Vores varer har større og bedre plads. Indretningen gør os fleksible til kunne afprøve nye kategorier af varer – og ikke mindst gør det let og sjovt at shoppe for vores gæster. Derfor har vi valgt at arbejde med forskellige farvekombinationer, der vil guide vores kunder rundt i butikken. Vi ønsker også at skabe genkendelse mellem de forskellige Stena Lines butikker med et unikt og genkendeligt udtryk, fortsætter Cecilia.

Vil flere butikker skulle bygges om?
– Ja. Lige nu ligger Stena Superfast X, der skal erstatte Stena Nordica på Dublin-Holyhead-ruten, på et værft i Polen for at blive ombygget, siger Cecilia.

Hvad er Grand Opening?
– Grand åbning er, når vi stolt indvier den ny butik på Danica! Arrangementet vil blive afholdt weekenden den 6.-8. februar i forbindelse med den første vinterferie-uge. Vi vil have en masse specialtilbud, smagsprøver og konkurrencer. En masse sjov simpelthen. Velkommen ombord!, hilser Cecilia.

Det bliver spændende at se det endelige resultat af alle svejsningerne og poleringen. Hvad foretrækker du at shoppe, når er om bord?
/ Ylva

Tags: