makeup

Få et naturligt, smukt udseende

Ombord | Ingen kommentarer

Der er netop kommet en skøn nyhed fra Lancôme – en helt fantastisk foundation: Miracle Air de Teint. Jeg må indrømme, at jeg faktisk aldrig har været vildt begejstret for Lancômes foundations før – ikke fordi, de ikke er gode (for det er de!), men jeg har bare haft meget svært ved at finde en nuance, der passer til min hudfarve. Uanset hvilken af deres foundations, jeg har prøvet, så har jeg set ud som om, jeg har fået gulsot. Men sådan er det ikke længere!

Den første nuance af Miracle Air de Teint (04), som jeg prøvede, smeltede bare ind i huden og forsvandt. Og konsistensen. Konsistensen! Den er helt fantastisk. 🙂

Penelope-Cruz-for-Lancôme’s-Miracle-Air-de-Teint-foundation

Hemmeligheden bag Miracle Air de Teint og den næsten helt vægtløse følelse og tynde konsistens er det pudder, der bruges – det er så meget finere og finfordelt, end hvad der er i andre foundations. Og huden føles fløjlsblød, når du får det på. Den fløjlsagtigte finish udglatter hudens uregelmæssigheder og gør dem usynlige og giver huden en naturlig glød. Jeg var fuldstændigt tabt allerede efter første gang, jeg prøvede den, så skøn er den. Jeg kan også rigtigt godt lide, at den doseres med en pipette, som gør, at man ikke overdoserer, og så er det hygiejnisk. At den samtidig har solfaktor spf 15 er et plus. Jeg er overbevist om, at dette er den første i en ny generation af foundations.

Her får du lidt tips og råd til, hvordan du skal skabe et naturligt look med Miracle Air de Teint:

Lancôme har også lanceret den nye mascara Gradiose (se det øverste billede), og til forskel fra Lancômes foundations, der aldrig har tiltalt mig, så har jeg altid været vild med deres mascaraer; de holder, hvad de lover, og sidder på øjenvipperne (og ikke under dem) hele dagen. Men jeg blev faktisk lidt skeptisk, da jeg så den svanehalsformede børste, for den kunne da ikke være særligt let at male vipperne med.

Men det blev godt! Du skal bare være forberedt på, at du måske skal bruge den et par gange, før du har vænnet dig til børsten. Formen gør, at det er meget let at komme til de helt små øjenvipper, som ellers kan være svære at male, og øjenvipperne bliver rigtigt fint separerede uden at klumpe sammen. Børsen bøjer desuden opad og forlænger vipperne.

Jeg testede Grandiose her ombord, og helt uvidende om, at jeg havde brugt en ny mascara, sagde en af mine kollager spontant: Wow, så flotte dine øjenvipper er i dag, Anna – har du fået en ny mascara?, da jeg kom her til morgen, så ja: Denne mascara holder også, hvad den lover!

/ Anna

Skrevet af ANNA RÖNNQUIST
Anna, der er født og opvokset i Göteborg, har været ansat i 18 år hos Stena Line og har arbejdet på forskellige færger mellem Frederikshavn og Göteborg og senest på færgen mellem Grenå og Varberg. Anna vil jævnligt blogge om shoppingtips om alt fra dufte og hudplejeprodukter til mad og drikke.