Sommerferie i Sverige

Lidt Extra!

Ombord | 2 kommentarer

Fortjener du lidt Extra? Det synes vi, du gør! Fra og med i dag kan du som medlem af loyalitetsprogrammet Extra få gavn af specialtilbud om bord på færgerne, både i shoppen og i restauranterne, barerne og caféerne. Er du endnu ikke blevet medlem af Extra? Tilmeld dig her!

Læs mere om vores nye loyalitetsprogram og de aktuelle medlemstilbud herunder.

I 1990 lancerede vi vores første loyalitetsprogram, som hed Stamgæst. Formålet var oprindeligt at etablere en stamgæst-klub for de lidt ældre kvinder. Fordelingen mellem kønnene blev dog hurtigt udlignet, og flere yngre rejsende begyndte at vise interesse for initiativet. I løbet af 5 år havde klubben opnået 17.000 medlemmer.

Siden da har vores loyalitetsprogram skiftet både navn og format et par gange for til sidst at blive lanceret som det nye Extra. Her i 2015 genlanceres Extra for at skabe et globalt fundament for vores kunder. Rejser du med os, kan du få gavn af vores medlemskab, uanset hvilken rute du vælger. Jeg benyttede lejligheden og talte med Linda Rosendal for at få hende til at forklare det nye i Extra:

”Når du rejser med os, kan du finde en lang række eksklusive medlemstilbud om bord i shoppen, restauranterne, caféerne og barerne, som kun er gældende for vores Extra-medlemmer. Der kommer nye tilbud flere gange årligt. Som kampagnetilbud i anledningen af lanceringen tilbyder vi nu bl.a. CK Downtown (kvinder) til en helt fantastisk pris, Toffifee samt vores traditionelle rejesandwich til en særlig Extra-pris for vores medlemmer. Som tidligere samler du point på alt det, du køber, og du kan dernæst anvende dine point til dine fremtidige rejser sammen med os.”

Lyder dette interesssant? Gå ikke glip af chancen for at tjene Extra på dine rejser og indkøb om bord!

Her kan du se vores aktuelle medlemstilbud samt tilmelde dig Extra.

Velkommen om bord!

Tags:

  • Ketty karlsson says:

    Hvis man er medlem af det gamle extra, skal man så forny medlemskabet?

    • christian says:

      Hej! Nej, hvis du er eksisterende medlem er du også stadig medlem efter vores opfriskning af programmet, sandsynligvis som Blue medlem. Så du kan med det samme nyde godt af vores nye tilbud til medlemmer om bord.