Julekalender: Vind rejser og produkter fra shoppen om bord

Ombord | Ingen kommentarer

I år er julekalenderen lidt anderledes, end den plejer at være. Det er nemlig et spil! Eller, hvis vi skal være helt præcise, så er det en lille daglig udfordring i vores nye app ‘Gaming Line‘. Du kan vinde fine præmier fra vores shop om bord samt rejsegavekort til gode oplevelser – og ikke mindst en stor præmie juleaften!

Er du på jagt efter inspiration eller gaveidéer til julegaverne? Vi kan hjælpe dig! Fra 1. december kan du vinde fantastiske præmier i dette års julekalender, deriblandt de bedste produkter fra fx Clarins, parfume fra Marc Jacobs og lækkert legetøj fra den nye film ’Trolls’.

Vi vil gerne ha’ hele familien med, også dine små hjælpere, så i år er julekalenderen en del af vores helt nye app ‘Gaming Line’. Hver dag fra d. 1. december og helt indtil juleaften kan du spille mod familiemedlemmer, venner eller helt fremmede og deltage i konkurrencen om skønne præmier hver dag. Præmierne omfatter vores bedste gaveidéer fra shoppen om bord samt 11 gavekort til forskellige rejser, så du kan bruge til at glæde den, du holder af med en velfortjent pause fra hverdagen. Og som noget helt specielt er der i år en hovedpræmie: Et lækkert weekendophold inkl. færgeoverfart!

blog_img_perfume-1000x250

 

Julens dufte til hende og ham

En duft kan bringe minder frem og du kan bruge din favorit hver dag eller til den helt særlige lejlighed. En god duft kan give dig den helt særlige følelse af velvære og fuldende dit festtøj.

Vi har udvalgt fire dufte til julens særlige lejligheder:

  • Paco Rabanne ‘One Million’
  • Daisy Marc Jacobs Shine Limited Edition
  • Giorgio Armani Code Profumo
  • Yves Saint Laurent Mon Paris

Download vores nye Gaming Line app og få chancen for at vinde den perfekte gave til den, du holder af.

 

blog_img_skin-care-1000x250

 

Topsælgende hudpleje

Tør det trætte vinterlook væk, føl dig godt tilpas og vær klar til årets julefester! Deltag i vores julekalender og få chancen for at vinde en Clarins French Beauty Box – så bliver du festens midtpunkt!

 

blog_img_candy-1000x250

 

Chokoladelækkerier

I Nordeuropa er december det perfekte tidspunkt til at tage de varme dejlige sokker på og sætte dig godt til rette ved den lune brændeovn med en lækker æske chokolader. Deltag og vind nogle af vores favoritter fra Lindt Champs Elysees Milk Chocolate Box, Lindt Marc De Champagne eller Storck Toffifee Christmas – de er også gode at give væk som gaver!

 

blog_img_toys-1000x250

 

Glæd børnene med Trolde og Glubschis

Fortvivl ikke – vi har de perfekte gaveidéer til din lille hjælper i år! I biograferne verden over er Troldene på spil, og de fortryller bade børn og voksne med deres farvefulde og sjove verden med de superoptimistiske trolde, som elsker at synge og danse.

Trolde gemmer sig ikke længere – nu kan du finde dem frit fremme i vores julekalender sammen med de nuttede Glubschis. Så download spillet nu, deltag og vind!

 

blog_img_misc-1000x250

 

Vi ønsker dig en glædelig jul

I følge en undersøgelse af Matt Killingsworth er vi gladere i juletiden. Og hvorfor skulle vi ikke være det? De heldige har fri fra arbejde og nyder tiden med venner og familie. Matt fandt i sin undersøgelse ud af, at juledag er den dag, vi er mest glade i hele året, selvom den ikke fejres af alle. Her hos Santa Line kunne vi ikke være mere enige!  Og hvad er bedre end en æske med glade sokker fra Happy Socks eller gyldne, glade høretelefoner fra Happy Plugs? Det er gode som adventsgaver og vil gøre familien endnu gladere!

 

Download, spil, vind og ha’ det sjovt!

Fra første december vil du kunne finde julekalenderen i vores nye app – men allerede nu kan du downloade spillet, som består af en samling klassiske minispil i retro-stil.

Besøg App Store eller Google Play og søg efter Gaming Line.