Julegavejagt

Julegavejagt på mobilen aktiverer gæsterne om bord

Ombord | Ingen kommentarer

Som en del af julekampagnen ”Santa Line” lancerer Stena Line nu en helt særlig julegavejagt for familiens mindste. Ved hjælp af en mobil app kan deltagerne finde ledetråde om bord, som leder dem frem til julegaverne. Den mobile julegavejagt vil være tilgængelig på 16 færger i 8 lande, og det gør det til den største satsning på gamification til søs nogensinde.

Det er første gang, vi tester gamification i så stor skala, men det vil helt sikkert ikke være den sidste! Vi ser mange muligheder for i fremtiden at bruge dette til at kommunikere med og aktivere vores gæster digitalt, endda om bord på færgerne“, siger Ylva Vitorovic, Business Developer social web på Stena Line.

Satsningen på en mobil julegavejagt om bord på Stena Lines færger er helt unik. Det er første gang, at denne teknologi bliver brug i så vid en udstrækning til søs. I alt er der 16 af Stena Lines færger i 8 forskellige lande, som vil stå klar med den mobile julegavejagt. Fra Danmark vil julegavejagten være tilgængelig på Stena Jutlandica og Stena Danica, som sejler til Göteborg, og Stena Saga, som sejler til Oslo. Det eneste, gæsterne skal gøre for at deltage, er at downloade applikationen “Stena Line Treasure Hunt“, som er tilgængelig til både iOS as Android.

Det svenske firma Mobile Storytelling har skabt den mobile julegavejagt til Stena Line, og aktiviteterne vil finde sted fra den 20.november og helt indtil jul.
Spil er nu så bredt accepteret og bruges i mange forskellige kontekster. Ud over at være underholdende anvendes det også i f.eks. undervisning og på museer, i zoologiske haver og i andre institutioner. For forbrugervirksomheder er det en god mulighed for at aktivere kunderne og gøre oplevelsen større, og det er derfor, det passer perfekt til Stena Line“, siger Jonathan Sterner, direktør hos Mobile Storytelling.

Sådan deltager du i den mobile julegavejagt om bord:

  1. Download app’en “Stena Line Treasure Hunt” inden afrejse i AppStore eller på Google Play
  2. Find de 5 skilte om bord
  3. Hent gevinsten i shoppen

 

 

Tags: ,