Extra Super Heroes

En rejse med Extra af det hele

Ombord | Ingen kommentarer

Tre norske fyre har en stor passion til fælles: Stena Saga – færgen, som sejler fra Oslo til Frederikshavn. De rejser med os mere eller mindre hele tiden. De ved alt, der er at vide om Stena Saga, og de er vokset op med hende. De har fået lavet Stena Line t-shirts og de har oprettet Facebookgruppen Stena Sagas Venner. Man kan roligt sige, at de er nogle af vores mest hengivne og loyale kunder. Derfor ville vi give dem en helt speciel rejse.

Ståle, Per og Haakon mødtes om bord på Stena Saga. Det var der, det hele begyndte. Og nu er de om bord så ofte, at de næsten er en del af indretningen. Når de ikke er om bord, driver de Facebookgruppen Stena Sagas Venner og trykker t-shirts til sig selv og de andre næsten 1000 medlemmer. Deres glæde og engagement smitter af på både personale og de andre rejsende, når de er om bord. Hvilke kunder kunne være bedre kandidater til vores første “Extra Super Hero”-overraskelse end disse tre fyre?

Du undrer dig måske over, hvad en “Extra Super Hero”-overraskelse er? Jo, vi tænkte, at vi har så mange fantastiske og hengivne Extra-medlemmer, at vi ville finde en måde at vise dem, hvor stor pris, vi sætter på dem. Valget faldt på disse tre fyre til den første overraskelse. Sammen med vores norske kolleger tog vi derfor udgangspunkt i det, vi ved, at Per, Ståle og Haakon bedst kan lide og byggede en overraskelse op omkring det. Resultatet blev en rejse med Extra af det hele – og vi har selvfølgelig filmet det hele.

Er du allerede Extra-medlem? Ellers kan du blive det GRATIS og få masser af fordele, optjene point på dine køb om bord og få gode tilbud. Læs mere om Extra