Trysil

Verdens sjoveste sommerjob i Trysil

Norge | 2 kommentarer

Vil du ha’ årets sjoveste sommerjob? Og samtidig få masser af frisk luft, sjov motion og hyggelige stunder med din familie? Så skulle du tage og søge jobbet som testpilot i Trysil!

Destinasjon Trysil søger små og store testpiloter, som vil komme til Trysil til sommer for at teste deres nye attraktioner. I kommer til at bo godt lige i nærheden af Trysil Bike Arena, og de står klar med cykler og guiding, lokale smagsprøver og sjove oplevelser.

Trysil byder på nye attraktioner i Trysil Bike Arena,  hvor både små og store kan få mange sjove cykeloplevelser.  Lige neden for Trysil golfbane er der en spændende oplevelsesskov med familievenlige grønne og blå MTB-spor. De snor sig elegant rundt i skoven. Børn, som kan cykle uden støttehjul, kan også cykle på disse spor, så børnefamilier kan sagtens ansøge! Alle er garanteret en sjov og aktiv ferie med fuld fart, sjov og familiehygge.

Som testpilot får du og familien adgang til Trysils nybyggede og familievenlige MTB-spor. De sørger for alt nødvendigt udstyr under opholdet.
Hver weekend er en af stoleliftene på fjeldet åben, og du kan nemt sætte cyklen fast på liften og tage til toppen. Fra toppen af liften starter den nyanlagte sti, som tager dig i fine sving ned over fjeldet. Alle stierne er flot anlagte med broer, sving og andre sjove elementer.


Arbejdsopgaver:

 • Teste og anmelde Trysils cykelprodukt (Trysil Bike Arena).
 • Dokumentere opholdet på film (I låner et go-pro-kameraer).
 • Smile pænt på billeder som tages af Destinasjon Trysil.
 • Restaurantbesøg med rapporteringsansvar.
 • Madras-testning på Radisson Blu Resort Trysil.
 • Temperaturmåling i vores spa- og/eller badeafdeling.
 • Sejle med Stena Saga og afprøve buffeten

Kunne du tænke dig verdens bedste sommerjob? Send din ansøgning og bliv testpilot!

 

Bemærk, at dette er et tidligere skrevet blogindlæg, Stena Saga er ikke i trafik.


 • Lone Tegner says:

  Hej Maja, hvordan ved jeg om I har modtaget min ansøgning?

  • Maja says:

   Hej Lone
   Da du registrerede dig og havde trykket på “send”-knappen, skulle du gerne være kommet til en side med denne meddelelse – godt nok på norsk:
   Takk!
   Du er nå registrert som søker til stillingen som testpilot i naturens fornøyelsespark!
   Har du spørsmål til stillingen, ikke nøl med å ta kontakt. Vi gjør oppmerksom på at kun aktuelle testpiloter vil bli kontaktet.
   Klikk deg gjerne inn på http://www.trysil.no/no hvor du kan lese mer om hva du kan gjøre i Trysil.

   Måske skulle du scrolle op for at se det – så måske så din side bare blank ud?
   Det er Destinatjon Trysil, der står for udvælgelsesprocessen, og dem, der opsamler ansøgningerne, så jeg kan desværre ikke tjekke det hos mig. Men jeg er sikker på, at du er registreret – ellers er du velkommen til at kontakte dem direkte!
   Held og lykke!
   Mvh. Maja Petersen, Stena Line