Quality Hotel Expo Oslo

Storby og natur – en god kombination i Oslo

Norge | Ingen kommentarer

Vil du kombinere en storbyferie i Oslo med flot natur og rolige omgivelser på et lækkert hotel eller overnatte en enkelt nat, inden du kører videre til din ski-destination? Så er Quality Hotel Expo Fornebu lige uden for Oslo et rigtigt godt bud til en god pris!

Åbne rum, flotte værelser, lækker morgenbuffet og tæt på natur og strand. Hotellet ligger ca. 10-15 minutters kørsel fra Osloterminalen med gode parkeringsmuligheder, og det er enkelt at komme dertil – også hvis du er med offentlig transport. Hvert 6. minut går der busser til Oslo.

 

Kombiner ski og storby

Om vinteren kan man f.eks. kombinere et ophold på Quality Hotel Expo med en dag eller to i Oslo Vinterpark, hvor du kan stå på ski. Der er 18 pister til alpin og mange kilometers langrendspor. Du kan endda spare penge på liftkortet, hvis du booker det sammen med din færgebillet med Stena Line.

Du kommer let til Oslo Vinterpark med bil på bare 10 minutter, men du kan også tage offentlig transport. Busserne går fra hotellet hele tiden, dog ikke direkte til parken. Du kan købe en busbillet i hotellets reception.

Der er en park i nærheden af hotellet, ca. 10 minutters gang derfra, hvor der er mulighed for bl.a. at spille curling. Åbningstiderne varierer.

 

Park foran hotellet ned mod lille strand

Efterårsdag med udsigt mod den lille strand foran hotellet

 

Overnatning på vej på skiferie

Hotellet er rigtig godt som overnatningshotel, hvis du er på vej på skiferie og kommer ind med færgen i Oslo om aftenen og gerne vil have en god nats søvn, inden du begiver dig til f.eks. Beitostølen, Geilo eller Gålå næste morgen.

Morgenbuffeten er helt fantastisk, et lækkert udvalg og alt er smukt præsenteret. Den perfekte start på en god morgen – så er du klar til at komme videre til din ski-destination! Se tilbud på overnatning på Quality Hotel Expo på vej til skiferien.

 

Skønt om sommeren

Shopping og seværdigheder i Oslo kombineret med natur og badning. Det tager bare 2-3 minutters gang, så er du ved en lille strand, hvor du kan bade, og går du lidt længere, ca. 10-15 minutter, kommer du til en rigtig fin strand. I receptionen kan du få et kort over området, hvor du bl.a. kan se stien til stranden og få et overblik. Det er lækkert at bade derfra på en sommerdag.

Hotellet er tæt på Oslo. Bussen går hele tiden, og det tager ca. 15 minutter at komme ind til centrum

Om sommeren er der forskellige aktiviteter og spil og legetøj, f.eks. volleyball. For børnene er der tegnemuligheder og film og andre aktiviteter.

Fra midt i juni til midt i august er der buffet om aftenen i restauranten, ellers er der à la carte-servering. Der er 2 restauranter uden for hotellets område, en af dem er en pizzarestaurant med rigtig gode stenovnspizzaer, så der er flere muligheder for at spise godt. Om sommeren er der en iscafé på hotellet, hvor du kan nyde en is på en varm dag.

Du kan også tage en tur i Engineerium – et sted, hvor man kan lære mere om olie gennem leg, er i nærheden af hotellet.

Hotellet ligger lige ved siden af Telenor Arena, hvor der ofte er koncerter og fodboldkampe. Det er det perfekte overnatningssted, hvis du skal nyde en god aften til koncert.

 

 

Info om hotellet:

  • 301 værelser, heraf 34 med plads til 3-4 personer.
  • 6 værelser har connecting doors, hvis man vil booke dem, kan man skrive til dem ved booking
  • 20 værelser har sovesofa med plads til 1-2 personer
  • Mange private og selskaber booker ophold om sommeren
  • Konferencer og arrangementer uden for sommerperioden
  • Dagligvarebutik samt stort shoppingcenter (Fornebu S) i nærheden
  • Hotellet holder lukket over julen og i påsken.
  • Lækker morgenbuffet
  • Aftenbuffet i sommerperioden samt à la carte-servering året rundt

 

Super godt hotel, hvis man vil se Oslo. Det er billigere at parkere der end at parkere i Oslo (150 kr. i døgnet vs. op til 400 kr. i døgnet inde i Oslo)

 

Bemærk, at dette er et tidligere skrevet blogindlæg, Stena Saga er ikke i trafik.