Norsk kurs

Norge – ikke så dyrt, som du tror!

Norge | 2 kommentarer

”De norske priser er vanvittige”, ”alt er svinedyrt i Norge” og meget mere i samme stil. Det er sådan, vi danskere som oftest tænker om de norske priser. Men er de nu også så dyre, som vi går og tror?

Den norske krone er historisk lav – kursen er i skrivende stund 73,34 og det vil sige, at du alene på kursen sparer over 25 %, hvis du omregner til danske kroner. Derfor er der flere ting, som ikke er helt så dyre, som de er i danskernes bevidsthed.

Derudover er der selvfølgelig i Oslo mange forskellige prisniveauer på f.eks. mad og drikke ude i byen – og faktisk er der rigtig mange steder, hvor du kan nyde et måltid mad eller hygge dig med en øl til små priser. Se hvor du kan finde restauranter med lave priser i Oslo.

Du kan også finde rigtig mange gode steder at shoppe i Oslo, tjek f.eks. Tripadvisors forslag på shopping i Oslo.

Der er mange gode grunde til at besøge Norge, så lad ikke prisniveauet afholde dig fra at komme af sted!

Tag f.eks. på et MiniCruise til Norge med en hel dag i Oslo: Gå om bord kl. 18.30 i Frederikshavn, spis noget lækkert aftensmad i en af restauranterne og nyd en drink senere. Gå derefter til køjs i kahytten.

Næste morgen vågner du op til en bugnende morgenmadsbuffet, og så er du fremme i Oslo, hvor man sejler lige ind i hjertet af centrum. Her venter der mange spændende butikker og seværdigheder. Besøg f.eks. Vigelandsparken eller Holmenkollen og se det smukke operahus – og måske afprøve en af restauranterne i førnævnte restaurantguide?

oslo

 

Kl. 18.30 sejler du retur efter en dejlig dag i den norske hovedstad.

Har du også fået lyst til at kigge nærmere på priserne i Norge med den gode valutakurs in mente? Find god inspiration til et besøg i Oslo.

Har du kommentarer, så er du altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet!

Maja Petersen

Maja arbejder med digitalt indhold og sociale medier for Stena Line i Danmark. Her på rejsebloggen vil hun skrive om vores destinationer og rejseforslag og lægge historier op om Stena Lines færger og historie. Du er altid velkommen til at kommentere og stille spørgsmål!

 • Erik Jensen says:

  Hej Maja, Norge er et superfedt land, men jo, Norge er lige præcis så dyrt som folk tror det er – den lave kurs hjælper kun en smule, Tjek priser og leveomkostninger på: https://www.arbejdeinorge.dk/leveomkostninger-i-norge
  De norske fjelde er til gengæld helt gratis…..!
  vh Erik

  • Maja says:

   Hej Erik
   Tak for din feedback og dine betragtninger. Du har ret i, at det er dyrere at leve i Norge på mange områder, men når kursen falder, er der alligevel en besparelse på nogle ting, også selvom det sikkert generelt er dyrere end i Danmark. Men man kan opsøge nogle steder, som f.eks. de spisesteder, jeg henviser til, hvor man kan få et måltid mad til en god pris 🙂
   Og så er der masser af gratis glæder som f.eks. de store naturoplevelser, som du også så fint nævner – tak for det!
   Ha’ en skøn dag.
   Mvh. Maja / Stena Line.

Skriv en kommentar

Din email-adresse vil ikke være synlig

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.