Juleski

Juleski

Norge | Ingen kommentarer

Forårsfornemmelser, lunere dage og tid til at bestille juleferie???

Der er heldigvis længe til jul – helt præcis 281 dage… Men hvis du vil sikre dig de allerbedste ophold på de allerbedste ski-destinationer, så skal du være tidligt ude!

Julen er fyldt med dejlige traditioner. Hvorfor ikke krydre traditionerne med sjov, aktivitet og snegaranti?

Brug dagene på pisterne, hvor det sneklædte landskab danner omgivelserne for fantastiske oplevelser. Vi sikrer kvalitetsskiløb for alle niveauer, så alle kan få røde kinder og fart under brædderne. I år kan I bytte mavepinerne ud med kilden i maverne i fjeldene, nyde den friske luft og flotte natur og bagefter slappe af og julehygge foran kaminen i de lækre hytter.

Få en helt speciel jul i år med dem, du holder af og skab nye traditioner med familien.

Én ting er sikkert: Julesæsonen er et meget populært tidspunkt for skiferier. Derfor er 281 dage slet ikke for længe. Og vil det ikke være skønt allerede nu at kunne tælle ned til fantastiske, snefyldte oplevelser i Sveriges eller Norges storslåede natur?

Du kan sikre dig de bedste tilbud på juleskiferier, sommerferie, færgeovergange, MiniCruises og meget mere direkte i din inbox, hvis du tilmelder dig Stena Lines nyhedsbrev. Vi garanterer, at du altid kan være i god tid, når du vil bestille din næste ferie.

Tags: ,