Stena Line

Shipping: En uundværlig del af verden

Færger | Ingen kommentarer

I dag fejres World Maritime Day over hele verden. Og for 2016 har den Internationale Maritime Organisation (IMO) valgt dette tema: “Shipping: En uundværlig del af verden”.

Vi kan ikke være mere enige. Stenas flåde alene rejser 270 gange rundt om Jorden. Hvert år.

Med sit omfattende rutenetværk i Nordeuropa fragter Stena Line hvert år ca. 30.000 kilometer lastbiler, hvilket svarer til mere end 3 gange afstanden mellem London og Shanghai, og bidrager herved til, at der bliver leveret fødevarer og blomster til dagligvarebutikker og supermarkeder, materialer til produktionsvirksomheder og byggematerialer til byggepladser.

Eksempelvis afhænger julens festligheder i Sverige delvist af shipping, da der hvert år fragtes 1,2 millioner juletræer fra Danmark til Sverige med Stena Lines færger.

Vidste du, at i følge De Forenede Nationers Konference om Handel og Udvikling (UNCTAD) foregår 80 procent af den globale handel i volumen på havet? Det betyder, at uden shipping ville den globale handel sandsynligvis ikke være mulig.

Stena blev grundlagt i 1939 og har vokset sig til at være en ægte global virksomhed. Følg vores rejse og få en fornemmelse for hvem VI ER.