Vi lancerer Gaming Line – vores nye mobilspil!

Events og arrangementer | Ingen kommentarer

Selv om vi selv synes, at det er helt fantastisk at rejse med os, kan vi godt forstå, at det nogle gange kan blive en smule kedeligt, når man venter på at køre eller gå om bord. Nu har vi en udfordring til dig, som kan hjælpe dig med at have det sjovt under hele rejsen! De fleste af jer, vores kære rejsende, har adgang til en mobil eller en tablet, så vi tænkte, at et spil ville være en god idé. Derfor har vi skabt Gaming Line. Vi håber, I er enige, og at I vil være med til at teste spillet!

Vær med til at teste Gaming Line

Nu lancerer vi den første release af vores nye spil ’Gaming Line’. Spillet består af en samling klassiske og udfordrende minispil. Den bedste måde at få mere at vide om spillet er at downloade det og teste det! Besøg App Store og søg efter Gaming Line. Skriv gerne din mening som en kommentar nedenstående. På forhånd mange tak!

Vind spillemønter og brug dem i shoppen om bord

Næste release er den 25. november, og den indeholder yderligere 4 minispil, hvoraf to kun kan spilles, når du er om bord på færgen. Her kan du konkurrere mod venner, familiemedlemmer eller vildt fremmede i konkurrencer lokalt om bord og i terminalerne. Der trækkes en ny vinder hver anden time. Vinderen får ekstra spillemønter, som kan bruges til at købe produkter via gameshoppen i vores shop om bord.

Spil med i årets julekalender

Den 1. december starter vi traditionen tro vores julekalender op – men denne gang laver vi lidt om på traditionen, for du deltager i julekalenderen inde i spillet! Julekalenderen kommer i år til at fungere som en daglig udfordring inde i spillet ’Gaming Line’ i stedet for den sædvanlige lågekalender. 12 rejser og 12 gaver fra shoppen om bord er på spil!

Download ‘Gaming Line’ her!

Hent Gaming Line i App Store

Vi håber, du bliver lige så vild med spillet, som vi er! Vi ser frem til at høre dine kommentarer.

 

gaming-line-presse