Outlet one

Shopping-event: Vi fejrer vores nye Fashion Outlet om bord

Events og arrangementer | Ingen kommentarer

Nåede du ikke at komme med til eventen d. 14. august? Så kan du nå det endnu! På mandag d. 21. august er vi på den igen og holder ’åben båd’ fra 11.00-13.30, mens færgen ligger i havn – og du kan shoppe gode tilbud til en god kurs – uden at sejle!

 

 

Gode tilbud til en god kurs

I mandags slog Stena Danica helt ekstraordinært dørene op for alle dem, der havde lyst og tid til at komme om bord, mens færgen lå i havn. Flere havde budt muligheden for at se vores nye Fashion Outlet om bord velkommen og var mødt op.

 

 

Vind et gavekort på 500 kr. til shopping

Eventen startede kl. 11.00, hvor folk kunne registrere sig, inden de gik om bord. Blandt de fremmødte blev der endda udtrukket en vinder af et gavekort på 500 kr., til brug i outlettet!

 

 

Spar 20-80% på kendte mærkevarer

På færgen var der mulighed for både at besøge det store Fashion Outlet, hvor der i dagens anledning var ekstra gode priser på kendte mærkevarer – og alle priserne er i svenske kroner, og da den svenske krone er dejlig lav set med danske øjne (1 dansk krone = 0,78 svensk krone), så sparer man tilmed også på kursen! I Outlettet sparer du normalt 20-80% på mærkevarer – så priserne er virkelig gode!

 

 

Åbent i Bordershoppen om bord

Der var naturligvis også mulighed for at handle i vores Bordershop om bord, hvor du kan finde make-up, parfume, slik og meget mere.

 

 

Goodie bags til alle besøgende

Kl. 13.30 var det tid for de sidste gæster at forlade båden – alle fik de en lille goodie bag med hjem.

Besøg os på mandag d. 21. august kl. 11-13.30!

Vi håber på, at endnu flere kommer og besøger os på mandag d. 21. august! Her har du også chancen for at vinde et gavekort på 500 kr.!  Du kan læse mere om vores outlet om bord her

Ses vi?

 

Brands i Fashion Outlet om bord